Găseşte pediatru la un click distanţă!

Pedimap.ro este o iniţiativă lăudabilă, ce vine atât în sprijinul părinţilor, cât şi al medicilor pediatri. Încurajăm toate cabinetele pediatrice şi instituţiile medicale cu competenţe pediatrice din Bucureşti să se înscrie pe acest site, pentru a pune la dispoziţia părinţilor toată informaţia de care au nevoie astfel încât să acceseze rapid, de oriunde din Bucureşti, cele mai bune opţiuni pentru sănătatea micuţilor.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Găseşte pediatru la un click distanţă!

Din dorinţa de a veni în ajutorul părinţilor, a fost lansată platforma www.pedimap.ro, prima hartă interactivă online ce reuneşte instituţii medicale cu competenţe pediatrice din Bucureşti.

Folosind geolocalizarea, harta va găsi cele mai apropiate cabinete, clinici sau spitale de pediatrie pentru utilizator, va calcula distanţa şi îi va oferi informaţii despre medici, facilităţi şi servicii medicale, toate acestea pentru a putea accesa drumul cel mai scurt către sănătatea copilului.  

Un beneficiu deosebit adus de pedimap.ro este butonul de urgenţă, construit special pentru situaţiile de criză în care copilul are nevoie de asistenţă medicală imediată. Acesta reuneşte instituţiile medicale deschise non-stop, iar paginile fiecărei instituţii prezintă dotările şi serviciile disponibile, precum şi ruta cea mai scurtă, astfel încât o urgenţă apărută la orice oră să fie soluţionată rapid.

Proiectul este susţinut de Societatea Română de Pediatrie:

„Pedimap.ro este o iniţiativă lăudabilă, ce vine atât în sprijinul părinţilor, cât şi al medicilor pediatri. Încurajăm toate cabinetele pediatrice şi instituţiile medicale cu competenţe pediatrice din Bucureşti să se înscrie pe acest site, pentru a pune la dispoziţia părinţilor toată informaţia de care au nevoie astfel încât să acceseze rapid, de oriunde din Bucureşti, cele mai bune opţiuni pentru sănătatea micuţilor”, a declarat Prof. Dr. Marin Burlea, Preşedinte al Societăţii Române de Pediatrie.  

“Facilitarea relaţiei medic pediatru – părinte şi butonul de urgenţă sunt două dintre principalele argumente ce recomandă platforma pedimap.ro drept drumul cel mai scurt către sănătatea copilului. Ne manifestăm încrederea că, prin sprijinul Societăţii Române de Pediatrie şi al tuturor medicilor înscrişi pe hartă, putem, prin pedimap.ro, să îmbunătăţim accesul rapid al fiecărui părinte la informaţii utile din zona de sănătate pediatrică”, declară Adrian Grecu, General Manager Abbott România.

Accesibilă atât pe computer, cât şi pe mobil, pedimap.ro le va oferi părinţilor din Bucureşti o modalitate facilă şi rapidă de a obţine informaţii complete pentru identificarea celui mai scurt drum către sănătatea copilului lor. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”