Gândul.info lansează campania-eveniment “Cu Gândul la România”

La 10 ani de Gandul.info, cea mai pro-activă platformă jurnalistică îşi celebrează valorile declanşând o nouă revoluţie în conştiinţa civică şi în mentalitatea colectivă prin lansarea campaniei-eveniment “Cu Gândul la România”.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Gândul.info lansează campania-eveniment “Cu Gândul la România”

La 10 ani de Gandul.info, cea mai pro-activă platformă jurnalistică îşi celebrează valorile declanşând o nouă revoluţie în conştiinţa civică şi în mentalitatea colectivă prin lansarea campaniei-eveniment “Cu Gândul la România”. Astfel, “10 ani de Gândul” nu reprezintă doar un moment aniversar, ci şi o puternică iniţiativă jurnalistică şi o misiune pentru România următoarului deceniu.

Concret, Gândul.info îi provoacă pe cititori la un exerciţiu de gândire liberă, profundă şi, mai ales, aplicată despre viitorul României în următorii 10 ani. Cu gândul la cititori, campania îi invită pe aceştia să devină, la rândul lor, promotori ai valorilor cu care rezonează, într-un parteneriat deopotrivă motivaţional şi aspiraţional.

În fiecare lună pe parcursul anului 2015, Gândul va celebra, împreună cu cititorii săi, câte o valoare naţională menită să regăsească şi să scoată la iveală acei români care au făcut din Puterea Gândului, faptă şi au reuşit să transforme forţa gândirii în acţiuni care să facă diferenţa astăzi, mâine şi peste 10 ani.

Prima valoare celebrată în campania “Cu Gândul la România”, lansată aseară într-o ediţie specială “Gândul Live”, este CURAJUL. După ce ei înşişi au avut curajul să schimbe mentalităţi prin campanii precum “Why don’t you come over?”, “Daily Fail” sau “Voteşti / Vreau Preşedinte”, acum, jurnaliştii de la Gândul.info descoperă şi relatează poveştile unor oameni curajoşi care au luptat cu stereotipuri, legi nedrepte şi sisteme ineficiente, şi, în ciuda acestora, au reuşit sa schimbe ceva în România. Un demers pe care Gândul îşi propune să-l continue, de la vorbă la faptă, “Cu Gândul la România” şi în următorii zece ani.

Campania, puternic interactivă, se desfăşoară în fiecare zi pe platforma cugandullaromania.gandul.info, pe care vom descoperi împreună epic stories, reportaje video, intervenţii live şi opinii ale contributorilor şi invitaţilor speciali.
 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030