Fosta soţie a lui Tom Cruise a devenit imaginea unui brand de cosmetice pentru femei…”ocupate”

Actriţa americană Katie Holmes, care a fost imaginea Bobbi Brown Cosmetics începând din septembrie 2012, s-a asociat cu această marcă pentru a lansa o gamă de produse cosmetice pentru femei "ocupate", informează dailymail.co.ukcitată de Mediafax.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Fosta soţie a lui Tom Cruise a devenit imaginea unui brand de cosmetice pentru femei...

Actriţa americană Katie Holmes, care a fost imaginea Bobbi Brown Cosmetics începând din septembrie 2012, s-a asociat cu această marcă pentru a lansa o gamă de produse cosmetice pentru femei „ocupate”, informează dailymail.co.uk, citată de Mediafax.

Numită Bobbi & Katie, linia de produse va conţine farduri pentru ochi, creioane pentru ochi şi rujuri în culori naturale pentru femeile care au o viaţă activă şi vor să-şi realizeze un machiaj rapid.

„Nicio femeie nu vrea să arate ca şi cum ar fi stat ore întregi să se machieze”, a declarat actriţa.

Gama de produse are culori inspirate de un vechi jurnal al lui Katie Holmes, în nuanţe de roz şi maro.

De asemenea, Katie şi Bobbi s-au inspirat din viaţa lor agitată de zi cu zi pentru a crea o linie de cosmetice care să fie utilă femeilor ce au un program încărcat.
„Eu sunt ocupată, Bobbi este de asemenea ocupată”, a precizat Katie Holmes, adăugând că „nu cunoaşte nicio femeie care să nu fie ocupată”.

Katie Holmes şi Bobbi Brown au început să colaboreze în septembrie anul trecut, când actriţa a devenit imaginea produselor lansate de aceasta, de profesie make-up artist. Experienţa a fost una pozitivă, având în vedere că cele două au devenit între timp partenere de afaceri.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Plan de atac contra kilogramelor
Plan de atac contra kilogramelor
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”