Forte proaspete inainte de toate

Un supliment alimentar iti poate incarca bateriile.
  • Publicat:
Forte proaspete inainte de toate
Forte proaspete inainte de toate

Fii in forma chiar si atunci cand, zi de zi, deadline-urile si responsabilitatile de tot felul incarca lista cu bife! Ei bine, luna indragostitilor se cere la cote maxime, iar un supliment alimentar iti poate incarca bateriile.

1. Clean & Clear Shine Control Gel Exfoliant Matifiant pentru curatare zilnica (150 ml) este un gel exfoliant de curatare cu o formula unica cu lemongrass si extracte de fructe, Johnson&Johnson.

2. Cetebe C Immunity Plus (30 capsule) – poate fi utilizat in timpul sezonului rece pentru intarirea sistemului imunitar, in timpul perioadelor de activitati fizice si intelectuale intense, in timpul activitatilor sportive, de catre persoanele care traiesc o viata solicitanta.

3. Corega Sensitive (40 g) – adeziv pentru proteza dentara. Impiedica patrunderea particulelor alimentare iritante. Fara adaos de coloranti si arome.

4. Cicaplast cu apa termala La Roche-Posay (40 ml) – crema reparatoare cu efect anti-bacterian: 34 lei

5. Iwostin corector (15 ml) – ideal pentru ingrijirea locala a pielii grase, cu tendinte acneice. Poate fi folosit local sub machiaj.

6. Omegactive supliment nutritiv 100% vegetal (45 capsule) – protejeaza celu­lele de actiunea daunatoare a radicalilor liberi si asigura organismului acizii grasi necesari pentru o buna functionare, in special la nivel epidermic si cardiovascular, kit: 54 lei.

7. Bio-Multi (30 comprimate) – este suplimentul alimentar ideal pentru persoanele cu regim stresant de viata. Este indicat persoanelor cu o dieta dezechilibrata. Recomandabil femeilor inainte, dupa si in timpul sarcinii, pentru a preveni aparitia defectului de tub neural la embrion, Pharma Nord.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Pentru igiena intima
Pentru igiena intima
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân