Florence Colgate, femeia cu chipul perfect

Cea mai frumoasă femeie din Marea Britanie este o adolescentă de 18 ani, considerată a fi perfectă din punct de vedere ştiinţific după ce a câştigat o competiţie televizată, "Britain's Most Natural Beauty".
  • Publicat:
  • Actualizat:
Florence Colgate, femeia cu chipul perfect

Cea mai frumoasă femeie din Marea Britanie este o adolescentă de 18 ani, considerată a fi perfectă din punct de vedere ştiinţific după ce a câştigat o competiţie televizată, „Britain’s Most Natural Beauty”.

Florence Colgate este încă elevă, dar s-a remarcat din 8.000 de persoane participante la concurs. Ea întruchipează perfecţiunea absolută la capitolul frumuseţe pentru că are chipul simetric, ochii mari, buzele pline, pomeţi înalţi.

Câţiva cercetători care au jurizat concursul susţin că alegerea pe care au făcut-o nu se bazează pe frumuseţea subiectivă, ci pe măsurători ştiinţifice, cum sunt distanţa dintre ochi, urechi, sprâncene, înâlţimea la care sunt dispuse, forma feţei etc.

Tânăra este departe de a fi o persoană sofosticată, preocupată peste măsură de aspectul său. Ea are o slujbă part-time la un restaurant tipic englezesc unde se serveşte fish and chips (peşte pane cu cartofi prăjiţi). Ba mai mult decât atât, titlul pe care l-a câştigat nu i-a adus mai multă popularitate printre clienţi.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Infidelii riscă infarct
Infidelii riscă infarct
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân