Fetita Laviniei Milosovici a murit

Denisa Florentina, fetita in varsta de patru ani a Laviniei Milosovici, a murit, duminica dimineata, din cauza unei boli a sistemului nervos.
  • Publicat:
Fetita Laviniei Milosovici a murit
Fetita Laviniei Milosovici a murit

Denisa Florentina, fetita in varsta de patru ani a Laviniei Milosovici, a murit, duminica dimineata, din cauza unei boli a sistemului nervos. Informatia a fost confirmata de fosta multipla campioana la gimnastica, Lavinia Milosovici.

Fetita s-a nascut in 20 martie 2004, la sapte luni, prin cezariana. Scorul Apgar, pe o scala de la 1 la 10, care se acorda fiecarui copil la nastere, a fost de numai 1, iar greutatea Denisei abia atingea 1,1 kilograme.

In iulie 2007, fetita, care suferea de o boala a sistemului nervos, a fost operata la o clinica din Beijing, fiind cel mai mic copil supus unei astfel de interventii chirurgicale.

Fostul director al Spitalului de Copii din Timisoara, Mihai Gafencu, a declarat, duminica, ca stie foarte bine cazul fetitei, iar medicii de la spitalul timisorean chiar au recomandat sa nu urmeze tratamentul din China.

"Cunosc foarte bine cazul fetitei, ea a fost internata, in urma cu mai mult timp la Spitalul de Copii pentru ca a avut mari probleme.

Probleme au aparut inca din perioada de graviditate, iar copilul nu s-a dezvoltat intrauterin. Fetita a avut probleme cu dezvoltarea neurospihica. Era un caz foarte grav, iar medicii chiar au incurajat-o pe Lavinia sa nu plece in China.

Era greu de crezut ca se mai poate face ceva, dar nici nu puteam sa ne pierdem speranta", a spus Mihai Gafencu. Potrivit sursei citate, fetitei i s-a facut rau acasa, la Lugoj, iar parintii au dus-o la Spitalul Municipal Lugoj, unde medicii au incercat sa o resusciteze, dar nu au reusit.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”