Fashion addict: tendinte primavara vara 2011

Fuste ample 3/4 ca lungime, sacouri si deux pieces, pantaloni drepti si largi cu talie inalta, toate incinse in talie cu o curea.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Fashion addict: tendinte primavara vara 2011
Fashion addict: tendinte primavara vara 2011

Tendintele iernii ce se va incheia curand ne-au obligat sa ne limitam achizitiile vestimentare la o paleta cromatica restransa la nuante pamantii si tonuri reci. Dar iata ca primavara ne va readuce libertatea miscarii in haine fluide si expimarii prin culori. Spectrul cromatic propus de designeri nu numai ca este nelimitat dar si lipsit de orice restrictii de asortare, concretizandu-se astfel una dintre cele mai importante tendinte din sezon – color block.

Marc Jacobs pentru Louis Vuitton, Jil Sander si Christopher Kane sunt printre cei care au ales sa isi construiasca colectiile in jurul culorilor neon. Regula de baza este ca nu exista nici o regula de asortare a culorilor.

Croielile de inspiratie anii ’70 – alt curent aflat pe val anul acesta. Fuste ample 3/4 ca lungime, sacouri si deux pieces, pantaloni drepti si largi cu talie inalta, toate incinse in talie cu o curea. Alege sa cizelezi look-ul rock ‘n roll prin piese sofisticate si feminine: bluze si camasi din matase, pantaloni largi si fluizi. Accesorii precum ochelari maxi a la Jackie Onassis si detalii romantice gen funde iti vor desavarsi look-ul de inspiratie 70s.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”