Ethan Hawke, tata pentru a treia oara

Sotia actorului american Ethan Hawke, Ryan Shawhughes, a nascut o fetita, aceasta fiind al treilea copil al starului filmului "Cercul poetilor disparuti", a confirmat, miercuri, pentru revista People, purtatorul lui de cuvant
  • Publicat:
Ethan Hawke, tata pentru a treia oara
Ethan Hawke, tata pentru a treia oara

Sotia actorului american Ethan Hawke, Ryan Shawhughes, a nascut o fetita, aceasta fiind al treilea copil al starului filmului "Cercul poetilor disparuti", a confirmat, miercuri, pentru revista People, purtatorul lui de cuvant.
Fetita s-a nascut pe 18 iulie, la New York, si se numeste Clementine Jane, a precizat Mara Buxbaum pentru revista People.

Hawke, în varsta de 37 de ani, s-a casatorit cu Ryan Shawhughes luna trecuta. Actorul mai are doi copii din mariajul sau cu actrita Uma Thurman. Cei doi au divortat în 2004, dupa o casatorie care a durat sase ani.
Hawke a devenit celebru în 1988, cu partitura din filmul "Cercul poetilor disparuti". Din acel moment, rolurile au curs pentru el, jucand, printre altele, în "Colt Alb", "Cu picioarele pe pamant", "Marile sperante", "Parfum de cedru", "Gattaca", "Înainte de apus".

În 2002, actorul a fost nominalizat la premiul Oscar pentru rolul din "Zi de instructie", unde a jucat alaturi de Denzel Washington. Ethan Hawke nu s-a limitat la cariera de actor, el debutand ca regizor cu filmul "Chelsea Walls", în 2002. De asemenea, Hawke este si autorul cartii "Miercurea cenusii".

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân