Ensana – brandul de hoteluri spa specializate pe sănătate, creat de cel mai mare operator medical spa din Europa

Grupul Ensana se mândreşte cu locaţiile din portofoliul său, care pun în lumină resurse naturale valoroase: izvoare de ape minerale, ape termale, nămoluri terapeutice, mofete şi multe altele.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ensana – brandul de hoteluri spa specializate pe sănătate, creat de cel mai mare operator medical spa din Europa

26 din cele mai iconice şi prestigioase hoteluri-spa din Europa s-au reunit astăzi sub noul brand Ensana. Mai exact, Danubius Health Spa Resorts reuneşte toate hotelurile sale cu competenţe medicale & Spa sub umbrela celui mai mare operator medical spa din Europa – Ensana.

Derivat din cuvintele latine „sănătate” şi „vindecare”, numele brandului Ensana reflectă principalele sale obiective. Grupul hotelier, care deţine proprietăţi în Republica Cehă, Ungaria, România şi Slovacia, are ca obiectiv prinicipal punerea în valoare a puterii vindecătoare a resurselor naturale locale alături de cunoştinţele medicale de specialitate. 
Mark Hennebry, preşedintele grupului Ensana spune: „Suntem custozii unora dintre cele mai puternice şi valoroase resurse naturale din Europa şi le punem în valoare  în moduri noi, suprinzătoare şi inovatoare, cu scopul de a îmbunătăţi sănătatea oaspeţilor noştri. Abilitatea noastră de a face acest lucru ne face unici şi ne diferenţiază ca un brand cu mare experienţă, bazat pe decenii de cunoştinţe.”
Grupul Ensana a fost creat ca urmare a creşterii uriaşe pe care turismul de sănătate şi wellness a avut-o la nivel mondial. Este vorba despre o piaţă ce valoreaza 580 miliarde de euro, şi care este estimată să crească până la 834 miliarde de euro  în 2022.

Grupul se mândreşte cu locaţiile din portofoliul său, care pun în lumină resurse naturale valoroase: izvoare de ape minerale, ape termale, nămoluri terapeutice, mofete şi multe altele. De peste 200 de ani, experţii medicali din proprietăţile deţinute acum de către grupul Ensana folosesc proprietăţile vindecătoare ale acestor rezerve naturale pentru a trata o gamă largă de afecţiuni legate de muşchi, oase, organe, metabolism şi piele. Astăzi, tratamentele lor îi ajută pe cei care doresc să-şi îmbunătăţească şi să îşi protejeze starea de bine, dar şi pe cei care caută să îşi rezolve / amelioreze probleme de sănătate, de mobilitate, sau fertilitate.

Ensana pune un accent semnificativ pe răsfăţul oaspeţilor săi, pe îmbunătăţirea stării lor de sănătate, dar şi pe prevenţie. De aici şi ofertele grupului hotelier care oferă o combinaţie de activităţi de fitness şi întinerire. De altfel, Directorul Spa al Grupului Ensana, Sven Huckenback a dezvoltat programul Bio Balance, care mizează pe tipuri inovatoare de masaj, acupunctură şi antrenament fizic pentru îmbunătăţirea posturii, deblocarea articulaţiilor, eliberarea de tensiunii musculare şi creşterea nivelului de energie. Acesta este un program unicat pe care îl poţi găsi doar în cadrul grupului hotelier Ensana.
Portofoliul de hoteluri din cadrul grupului Ensana este extrem de variat şi oferă servicii de top, care se potrivesc oricărui buget. Portofoliul include o gamă largă de proprietăţi istorice, renumite si foarte frumoase, inclusiv băi romane, ce datează din 1896.
Sovata Ensana Health Spa Hotels face parte din portofoliul grupului Ensana. Odată cu rebrandingul grupului internaţional hotelier, clusterul din Sovata anunţă deschiderea în primăvara anului 2020 a Ursina Ensana Health Spa Hotel, un hotel de 3 stele cu 144 de camere, bază de tratament şi spa propriu, o investiţie de peste 8 milioane de euro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”