Elvira Deatcu, testată pozitiv cu COVID-19

Actriţa din „Vlad” Elvira Deatcu, în vârstă de 48 de ani, și toți membrii familiei ei au fost depistați cu noul coronavirus.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Elvira Deatcu, testată pozitiv cu COVID-19

Actriţa din „Vlad” Elvira Deatcu, în vârstă de 48 de ani, și toți membrii familiei ei au fost depistați cu noul coronavirus.

Vedeta de la ProTV a decis să se testeze în momentul în care a rămas fără gust şi fără miros. În prezent, starea ei de sănătate este una bună, scrie CANCAN potrivit știrileprotv.ro.

”Am aflat că testul a ieşit pozitiv pentru toţi patru membri ai familiei mele”

„Ca să rămânem în «cordialitate cu adevărul», aşa cum frumos a spus-o un minunat preot, aş vrea să aflaţi de la mine, şi nu pe alte căi, că vineri, rămânând brusc fără gust şi miros, am făcut testul PCR şi ieri seară am aflat că testul COVID a ieşit pozitiv pentru toţi patru membri ai familiei mele. Deşi mă aşteptam, şocul a fost destul de mare!

Din fericire, avem o stare bună toţi, am făcut evaluarea care se cere într-o astfel de situaţie şi totul este în regulă. Suntem în izolare, fireşte, şi… optimişti că vom trece cu bine peste încercarea asta.

Aveţi grijă de voi, de copii, părinţi şi de bunici. Vremurile sunt tulburi, ciudate, tensionate şi fiecare dintre noi învaţă în perioada aceasta o lecţie nouă despre bunătate, generozitate, fragilitate… Vă doresc sănătate”, a spus Elvira Deatcu.

Vedete din România infectate cu COVID-19

Noul coronavirus nu ocolește pe nimeni. Ba chiar foarte multe personalități din România s-au confruntat cu acest virus, printre care reamintim pe Irina Loghin, în vârstă de 83 de ani, care s-a aflat sub tratament medicamentos la spital. Gică Popescu se află și el pe lista infectaților, după ce a ajuns la Spitalul Matei Balş, la câteva zile de izolare, fără simptome. A decis să rămână internat, după ce radiografiile au arătat că infecţia a ajuns în plămâni. Andreea Esca, Adelina Pestrițu, Marcel Pavel, Adriana Trandafir, Alina Pușcaș sunt și ele nume sonore aflate pe listă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân