E cald, dar ştim cum să ne simţim bine în pielea noastră!

Prea multa căldură în luna lui Cuptor! Asta nu prea bine, fiindcă poate dăuna frumuseţii şi sănătăţii, prin deshidratare, riduri, pete solare, circulaţie deficitară, retenţie.
  • Publicat:
  • Actualizat:
E cald, dar ştim cum să ne simţim bine în pielea noastră!

Prea multa căldură în luna lui Cuptor! Asta nu prea bine, fiindcă poate dăuna frumuseţii şi sănătăţii, prin deshidratare, riduri, pete solare, circulaţie deficitară, retenţie. Aşa că vă sfătuiesc să urmăm tradiţia şi să ne aventurăm către vacanţe răcoroase, cu ape limpezi şi frunzişuri de păduri.

Iar pentru ca totul să vă inspire să trăiţi cât mai sănătos, vi le dezvăluim şi pe cele 5 fericite câştigătoare ale pictorialului nostru de copertă de luna aceasta, femei frumoase descoperite în caravana Dove şi CSÎD. Împreună cu partenerul nostru, Dove, am avut ambiţia să surprindem, pe stradă, în viaţa de zi cu zi, frumuseţea adevărată.

Cele 4 tinere femei din Iaşi, Sibiu şi Piatra Neamţ s-au arătat încântate să vină la Bucureşti şi să pozeze, mai ales că sunt şi exemple de viaţă sănătoasă: se îngrijesc ca la carte, mănâncă sănătos, au o viaţă de familie fericită şi mai presus de toate, se simt bine în pielea lor. Sunt femei pentru care frumuseţea înseamnă sănătate, naturaleţe, curajul de a fi ele însele.

Pentru câştigătoare, şi obiceiurile sănătoase ale vedetelor sunt sursă de inspiraţie. Iar ca exemple, luna aceasta, Anca Ţurcaşiu, Andra, Giulia şi Olivia Steer ne oferă câteva reţete foarte fresh de salate, pe care le consumă din belşug în sezonul cald. În plus, fotomodelele lumii îşi arată latura lucrată a siluetelor de invidiat: o fi fost natura generoasă, dar viaţa se trăieşte din plin la sală şi de ce nu, în cabintele de hidroterapie a colonului, procedură ce curăţă intestinul, consolidând starea de sănătate.

Astăzi, poluarea şi toxinele care ne înconjoară aproape în orice mediu, îşi spun cuvântul, aşa că, pentru a le combate, nu strică să ne refugiem măcar în apa pură din izvoare cât mai curate. Luna aceasta, v-am pregătit şi sfaturi utile despre cum să vă feriţi de neajunsurile provocate de insecte, de capcana dietelor aberante, dar şi un reportaj din timpul unei intervenţii chirurgicale executate de un robot, ce mediază cu dibăcie intervenţia chirurgului.  Dar de ajuns cu bolile: vă propun să ne răcorim şi să ne mişcăm în apă ca să mai uităm de griji. O vacanţă de vis vă doresc!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Hotele combat poluarea
Hotele combat poluarea
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”