Ducii de Sussex, donaţie uriaşă în lupta cu COVID-19

Meghan Markle şi Prinţul Harry donează o sumă impresionantă pentru a ajuta familiile nevoiaşe în pandemia de coronavirus.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ducii de Sussex, donaţie uriaşă în lupta cu COVID-19
FOTO: shutterstock / Ducii de Sussex, donaţie uriaşă în lupta cu COVID-19

Prinţul Harry şi Meghan Markle donează 112,000 de dolari pentru a sprijini familiile nevoiaşe în timpul pandemiei de COVID-19.

Ducii de Sussex au anunţat oficial că donează profitul din urma transmisiunii nunţii lor de către BBC organizaţiei Feeding Britain după o discuţie cu Arhiepiscopul de Canterbury, cel care a oficiat ceremonia în 2018, informează NBC News. În felul acesta, Prinţul Harry şi Meghan Markle îşi doresc să ajute familiile afectate în timpul pandemiei de coronavirus.

Purtătorul de cuvânt al celor doi a menţionat că Ducele şi Ducesa de Sussex au discutat recent cu Arhiepiscopul şi au fost de-a dreptul impresionaţi de munca depusă de organizaţia Feeding Britain. De asemenea, cuplul regal plănuieşte să lanseze propria organizaţie nonprofit sub numele Archewell.

În luna martie cuplul şi-a încheiat angajamentul faţă de familia britanică după ce a ajuns la un acord cu Regina Elisabeta a II-a la începutul anului 2020. Încă de când au făcut anunţul, Ducii de Sussex au stat departe de atenţia presei. Mai mult, cuplul s-a  mutat în Vancouver, însă în luna martie presa internaţională a anunţat că cei doi s-au mutat în Los Angeles, unde Meghan Markle a crescut, pentru a se izola pe perioada pandemiei de coronavirus.

Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au logodit în noiembrie 2017, după o relaţie de doi ani. Pe data de 19 mai 2018 cei doi şi-au unit destinele la Catedrala St. George de la Castelul Windsor, iar în luna mai 2019 au devenit părinţi pentru prima oară. Ducii de Sussex au un băieţel pe nume Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Recent, o sursă apropiată cuplului a dezvăluit că fosta actriţă şi Prinţul Harry se pregătesc să devină părinţi pentru a doua oară. De-a lungul timpului, Ducele de Sussex a recunoscut că îşi doreşte doi copii şi speră să-i ofere micuţului Archie un frăţior sau o surioară apropiaţi de vârsta lui.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: