Dilema: avem un penis de 12 cm si un prezervativ de 19 cm. Cum prevenim sarcina nedorita?

Guvernul Romaniei are in plan achizitionarea si distribuirea gratuita de prezervative cu o lungime minima de 16 cm si medie de 19 cm, in conditiile in care lungimea medie a unui penis in Romania este de 12,73 cm!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Dilema: avem un penis de 12 cm si un prezervativ de 19 cm. Cum prevenim sarcina nedorita?
Dilema: avem un penis de 12 cm si un prezervativ de 19 cm. Cum prevenim sarcina nedorita?

Decis sa previna din fasa (sau din asternut…) sarcinile nedorite si bolile cu transmitere sexuala, Guvernul Romaniei a trasat o strategie care ne-a facut sa ridicam usor dintr-o spranceana: achizitionarea si distribuirea gratuita de prezervative cu o lungime minima de 16 cm si medie de 19 cm, in conditiile in care lungimea medie a unui penis in Romania este de 12,73 cm!

Judecand dupa primele informatii, se pare ca microbii si spermatozoizii veseli vor zburda in voie printre prezervativele prea largi si – in comparatie cu acestea – penisurile mititele ale romanilor. Afla aici ce se intampla cand prezervativul ales este prea mare pentru penisul in cauza! Nu-i nimic, strategia nationala de prevenire a sarcinilor si a bolilor cu transmitere sexuala continua si cu achizitia si distribuirea gratuita de anticoncepionale, adica solutia posibil salvatoare!

„Acest program se desfasoara in Romania din anul 2000, la initiativa Organizatiei Nationale Unite. Programul national are scopul de a scadea numarul sarcinilor nedorite, dar si al bolilor cu transmitere sexuala. Persoanele care nu isi permit, din varii motive, sa se protejeze, se pot adresa cabinetelor de familie sau celor de planning familial pentru a putea beneficia gratuit de prezervative si de contraceptive orale”, precizeaza pentru ziarul Gandul, Oana Grigore, seful biroului de presa al Ministerului Sanatatii.

Nu va puneti cu francezii!

Potrivit Gandul, dimensiunile penisului aflat in erectie variaza in functie de nationalitate. Astfel, in Europa cel mai bine stau francezii – cu 16 cm, urmati de rusi si italieni, la egalitate, cu 15 cm, arata o cercetare realizata de o companie de tratamente urologice. Pozitiile urmatoare sunt ocupate de germani cu 14,4 cm si de spanioli, cu 13,6 cm. Depasind granitele continentului, japonezii masoara 13 cm, iar americani – 12,9 cm. Pe ultimele trei locuri in lume stau arabii – cu lungimi ale organelor sexuale de 12,4 cm, indienii – 10 cm si coreenii – 9,6 cm. Africanii inregistreaza o medie cu 1,5 cm mai mare decat dimensiunile unui european.

Iar daca Guvernul nu se decide sa achizitioneze prezervative pe masura barbatilor din Romania, le recomandam acestora din urma o marire de penis prin metode traditionale, naturale si fara costuri!

Sursa: Gandul.info

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”