Declick, povestea unui cuplu bântuit de fericire…

Dacă ai ratat marea premieră a piesei de teatru "Declick", despre care am scris mai multe aici, duminică, 1 martie, ora 18:00, la Godot Cafe-Teatru, SubScenă, ai ocazia să fii spectator la această poveste înţesată de “picanterii” specifice vieţii de cuplu contemporane.
Declick, povestea unui cuplu bântuit de fericire…


Dacă ai ratat marea premieră a piesei de teatru „Declick”, despre care am scris mai multe aici, duminică, 1 martie, ora 18:00, la Godot Cafe-Teatru, SubScenă, ai ocazia să fii spectator la această poveste înţesată de “picanterii” specifice vieţii de cuplu contemporane.

Spectacolul ne răscoleşte sentimente de dragoste, fericire, dar şi frică sau supărare deopotrivă.

„Declick este cel care te va face să râzi cu lacrimi, dar care te şi pune pe gânduri”, după cum spune Alexandra Uşurelu, interpretă.

„Este o poveste de care ne lovim cu siguranţă mulţi în viaţa reală şi pe care merită să o privim din afară uneori, ca să ne putem vedea mai bine acţiunile sau chiar greşelile.O piesă de teatru care-ţi arată că timpul face minuni“ adaugă Alexandra Uşurelu.


Despre piesa de teatru Declick are şi Cornel Ilie (Vunk) câteva aprecieri de făcut: „O relaţie se poate prescurta în două scaune şi o masă.

Dar cei doi nu se vor aşeza niciodată în acelaşi loc pentru că, de fiecare data, ei înşişi sunt alţii în interior.

Vor face schimb de roluri între cel care acuză şi cel care scuză, între cel care vrea şi cel care are nevoie, între cel care nu mai poate şi cel care nu mai are cum. 

De pe un alt scaun, cel de spectator, este frumos şi curios să fii observatorul lor, dar punându-ţi întrebări despre tine. Am făcut asta şi mi-a plăcut. Mult. Am aflat prin cei doi actori mai multe despre mine. Şi le mulţumesc.” Sursa FOTO: Facebook

“Un spectacol de la care pleci relaxat, cu gândul că merită să-ţi continui aventura. Cu el, cu teatrul…Un bărbat şi o femeie care s-au apropiat foarte uşor, dar care nu au forţa să recunoască dorinţa de a nu continua. O tensiune a orgoliului, a întâmplărilor anterioare, a căror amintire revine. Un text curat, bine nuanţat al lui Alexandru Unguru, cel care semnează şi regia. O interpretare naturală, cu stări bine topite actoriceşte, ale actorilor Sabina Brânduşe şi Rareş Lucaci”, este de părere Crina Matei.

Maria Dinulescu, actriţă:

“Sunt foarte încântată să descopăr oameni atât de talentaţi jucând pe scenele teatrelor independente! Sabina Brânduşe este adorabilă în „Declick”. Exact ca acum „100 de ani” când, împreună cu Cristian Nemescu, ne-am îndrăgostit de ea la prima vedere. Ne-a fost clar că ea era cea mai bună alegere pentru rolul din „California Dreamin’”.

Piesa Declick este împărţită în patru scene împletite deştept de către Alex Unguru, cel care semnează regia şi textul. Este ca o împletitură cu mai multe fire, unul pe faţă, altul pe dos, în sensul în care piesa începe cu finalul relaţiei şi se sfârşeşte cu începutul ei, fiind inversată cronologic. 


Adrian Nartea, actor, entertainer:
„Declick este un spectacol de teatru independent, “mutat” din sala clasică în spaţii neconvenţionale, fiind astfel mult mai atractiv, mai puţin greoi, un spectacol la care râzi inevitabil, mai ales atunci când râde Sabina Brânduşe, partea feminină din piesă.

Este un râs unic şi contagios. Apoi râzi când îl vezi pe Rareş Lucaci încurcat şi înnodat în faţa presiunilor ei.”

Sursa FOTO: Facebook

Declick, un spectacol care merită văzut şi în care, cu siguranţă, vă veţi regăsi!

Din distribuţie fac parte actorii Sabina Brânduşe şi Rareş Lucaci, iar regia şi textul sunt semnate Alex Unguru.

Preţul unui bilet este de 25 lei şi poate fi achiziţionat din Godot Cafe. Pentru rezervări, sunaţi la 021/ 31 61 682 sau 0736/ 414 244.


FOTO afiş „Declick”: Cosmin Vlad 

Renunţă la fumat şi vei slăbi!
Renunţă la fumat şi vei slăbi!