David şi Victoria Beckham, infectaţi cu COVID-19. Au transmis virusul şi angajaţilor lor

În luna martie, David şi Victoria Beckham au fost infectaţi cu noul coronavirs, dar au refuzat să comenteze cele întâmplate.
  • Publicat:
  • Actualizat:
David şi Victoria Beckham, infectaţi cu COVID-19. Au transmis virusul şi angajaţilor lor
Celebrul cuplu David şi Victoria Beckham au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus. Cei doi s-au infectat la o petrecere care ar fi avut loc în Los Angeles, la începutul lunii martie, informează presa internaţională.
Pe data de 4 martie, David ş Victoria Beckham au zburat din Los Angeles în Marea Britanie pentru a sărbători ziua de naştere a fiului lor, Brooklyn Beckham.
David şi Victoria Beckham au organizat pentru Brooklyn o petrecere fastuoasă, la care a cântat rapper-ul Stormzy, dar au participat şi alte celebrităţi, precum Emma Bunton.Câteva zile mai târziu, cei doi s-au întors în America, înainte de lansarea noii echipe de fotbal pe care David Beckham o conduce, Inter Miami, în Florida. David Beckham a început să se simtă rău în Miami, iar ulterior şi soţia lui, Victoria, ar fi început să se confrunte cu simptome specifice COVID-19.
Cei doi şi-au făcut testele, care au ieşit pozitive, iar o sursă a declarat pentru The Sun că „David era de serviciu pentru clubul său, Inter Miami, iar Victoria şi familia au zburat pentru a-l susţine.“
Conform Daily Mail, fotbalistul englez şi soţia sa designer au transmis mai departe virusul unor angajaţi ai lor, după două săptămâni în care au înconjurat globul cu avionul privat. David şi Victoria Beckham şi-au petrecut carantina în conacul lor. Reprezentanţii celor doi au refuzat să comenteze atunci când au fost contactaţi de MailOnline, notează Adevărul.

Vedete infectate de COVID-19

Recent, pe lista infectaţilor de COVID-19 a fost declarat şi actorul Robert Pattinson, care a luat o pauză de la filmările pentru noua peliculă ”The Batman”. La rândul său, Dwayne Johnson, soţia şi cele două fetiţe au fost infectaţi cu noul coronavirus. În prezent, starea familiei este stabilă. Pe lsta vedetelor infectate de COVID-19 se numără şi Tom Hanks şi soţia lui, actorul Idris Elba, Prinţul Charles şi Prinţul Albert al II-lea.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”