Cum sa ai un look casual chic impecabil, cu minim de efort!

Pentru un look casual chic reusit, incearca sa eviti sa te imbraci monocolor din cap pana in picioare si cu haine din acelasi stil: doar sport, doar hippie, doar rock.
  • Publicat:
Cum sa ai un look casual chic impecabil, cu minim de efort!
Cum sa ai un look casual chic impecabil, cu minim de efort!

Pentru un look casual chic reusit, incearca sa eviti sa te imbraci monocolor din cap pana in picioare si cu haine din acelasi stil: doar sport, doar hippie, doar rock.

Ideea e sa ai inspiratie si sa combini haine de diferite stiluri si materiale. De exemplu, poarta jeansi stramti si pantofi cu tocuri si pune-ti un sacou elegant, sau te poti imbraca cu o bluza brodata, pantaloni negri si cizme.

Orice garderoba ar trebui sa includa niste piese de baza, cum ar fi jeansi, o rochie mini neagra, sacouri, jachete etc. Asigura-te ca ai in sifonier haine de calitate. Daca atunci cand iesi in oras vezi o pereche de pantofi foarte frumosi, exact pe gustul tau, dar foarte scumpi, ai tendinta sa te gandesti.

„Dar cu banii astia as putea sa-mi cumpar doua bluze si o rochie! Sunt prea scumpi pentru mine!”. Mai bine ar fi sa-i probezi si, daca ti se potrivesc si te simti bine in ei, gandeste-te si la faptul ca o sa-i porti de mult mai multe ori decat ai purta o pereche de pantofi ieftini. O pereche de pantofi de calitate este o afacere mai buna decat sa-ti cumperi trei kilograme de bluze.

Alege piese clasice, pentru ca trendurile vin si pleaca. Daca iti iei vara sandale cu platforma sau iarna jachete accesorizate cu blanuri sau bijuterii din metal, nu le poti purta decat un singur sezon, apoi se demodeaza.
Casual chic nu este un curent in moda, este un stil de viata.

Cel mai important lucru este ca tu sa te simti confortabil si sa nu para ca te-ai straduit teribil de mult ca sa arati atat de stilata. Balerinii sunt alegerea cea mai buna daca ziua la serviciu continua cu o iesire in oras si o fusta din fular e mai potrivita atunci cand te grabesti, decat o fusta creion.

Fiecare anotimp vine cu o lista de moda, fie ca e vorba de jeansii stramti, de stilul masculin-feminin sau de imprimeurile animale. Nu renunta la stilul tau personal, numai pentru a fi in pas cu trendurile!

Coco Chanel, cea care a inventat stilul casual chic, a spus odata ca ea isi da mereu o bijuterie jos, inainte sa plece din casa! Nu te supraincarca cu cercei, colier, inele si bratari. Cateva bijuterii mici si de efect sunt de ajuns, iar cateodata nu iti trebuie nimic altceva decat o pereche de ochelari pentru a arata incredibil de sic!
 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”