Cum preparati o carne de nota 10

Nu trebuie sa intepati cu furculita carnea de pe gratar (in special cea de pasare), pentru a nu i se scurge sucul.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cum preparati o carne de nota 10

Cateva secrete mici pot avea efecte  mari cand vine vorba despre o simpla… friptura! Astfel, daca vreti sa savurati o portie delicioasa, ori visati sa va impresionati musafirii, retineti ca:

1. Nu trebuie sa intepati cu furculita carnea de pe gratar (in special cea de pasare), pentru a nu i se scurge sucul;
2. Nu spalati muschiuletul de vita inainte de a-l pune pe gratar! Pe langa faptul ca in felul acesta se accelereaza procesul de alterare, iar eventualii microbi pot ajunge pe ustensilele de bucatarie sau alte alimente (in schimb temepratura inalta a gratarului ii distruge), insa isi va pierde si consistenta, devenind foarte tare;
3. Pentru un plus de savoare, lasati carnea cateva minute intr-un bol in care ati pus cu ceapa tocata si alte mirodenii si pe care l-ati acoperit cu un capac.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”