Cum obtii dantura perfecta cu ajutorul aparatului invizibil

Cum obtii dantura perfecta cu ajutorul aparatului invizibil
  • Publicat:
Cum obtii dantura perfecta cu ajutorul aparatului invizibil
Cum obtii dantura perfecta cu ajutorul aparatului invizibil

In zilele noastre, din cauza alimentatiei nepotrivite si a obiceiurilor vicioase din copilarie, oamenii se confrunta cu probleme legate de malpozitiile dentare – dinti strambi, inghesuiti sau distantati – inca de la varste foarte mici: statisticile arata ca in prezent unul din doi copii prezinta aceste afectiuni.

Daca in copilarie aceste aspecte sunt de cele mai multe ori ignorate, incepand cu varsta adolescentei, ele sunt percepute din ce in ce mai acut, si pot conduce, la varsta adulta, la probleme majore de ordin estetic (disfunctii ale conformatiei faciale), psihologic (probleme de fonatie, complexe de inferioritate si probleme de sociabilitate) si chiar la afectiuni ale sanatatii (masticatie ineficienta, afectiuni ale stomacului).

Pana acum cativa ani, solutia la aceste probleme trebuia aplicata din pre-adolescenta, cel tarziu pana la 25 de ani, si era reprezentata de un aparat dentar metalic clasic cu placute (brackets-uri) si arcuri metalice, un motiv evident de disconfort estetic.

De cativa ani insa, inovatiile tehnologice in domeniu au dus la progrese remarcabile, astfel incat, in prezent, avem la dispozitie aparate dentare de ultima generatie: aparatul invizibil INCOGNITO.

Cu ajutorul INCOGNITO pozitia dintilor se corecteaza rapid si fara ca cei din jur sa observe aparatul. Si, mai important, oricine poate apela la aceasta solutie, chiar daca a trecut de varsta de 25 de ani, intrucat acest aparat poate fi utilizat cu bune rezultate de catre orice adult pana la varsta de 50 de ani.

Aparatul dentar INCOGNITO este un aparat lingual – placutele sale sunt fixate pe partea din spate a danturii – facandu-l astfel invizibil pentru cei din jur. In plus, componentele aparatului sunt realizate dintr-un aliaj de aur de inalta puritate, inlaturand riscul alergiei la componentele metalice ale celorlalte aparate.

Mai mult decat atat, rezultatele sunt extrem de rapide: in scurt timp dupa inceperea tratamentului, pozitia dintilor si aspectul danturii sunt vizibil imbunatatite.

Aparatul a fost inventat in anul 2005 si a fost introdus in premiera in Romania de cabinetele DENT ESTET, iar medicul Iana Dila, specializat in montarea aparatului a colaborat, pana acum, cu peste 200 de pacienti beneficiari ai solutiei INCOGNITO.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”