Cum arată sutienul cu diamante Victoria’s Secret, care costă 3 milioane de dolari

Sutienul supranumit Fantasy Bra este cel mai extravagant şi scump produs de lenjerie intimă din gama Victoria' Secret.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cum arată sutienul cu diamante Victoria's Secret, care costă 3 milioane de dolari

Sutienul supranumit Fantasy Bra este cel mai extravagant şi scump produs de lenjerie intimă din gama Victoria’ Secret, iar onoarea de a-l prezenta lumii întregi i-a revenit anul acesta modelului Jasmine Tookes.

Printre cele mai frumoase femei care au avut privilegiul de a purta sutienul-emblemă Victoria’s Secret se numără Gisele Bundchen, Tyra Banks, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Adriana Lima şi Heidi Klum.

Designul sutienului îi aparţine lui Eddie Borgo, iar munca necesară pentru a termina acest accesoriu a durat nu mai puţin de 700 de ore, iar asta numai pentru a monta pietrele preţioase pe material.

Sutienul este încrustat cu 9.000 de bijuterii de la AWMouzannar, diamante şi smaralde de 18 karate, iar valoarea acestuia este de 3 milioane de dolari. 

Anul trecut, Lily Aldridge a purtat sutienul Fireworks Fantasy Bra în valoare de 2 milioane de dolari, creat de designerul Mouawad. 

Lily Aldridge

În 2016, pe 5 decembrie, Jasmine va defila pe podium purtând sutienul-semnătură al brandului Victoria’s Secret, în cadrul show-ului incendiar care va avea loc în Paris.  

Jasmine Tookes

„Este o onoare pentru mine să mă alătur acestui grup de femei emblematice pe care le-am urmărit de-a lungul anilor”, a scris Jasmine pe pagina ei de Instagram. „Anul acesta va fi unul dintre cele mai bune show-uri Victoria’s Secret. Ne vedem în Paris”, a adăugat ea.

Vezi şi momentul în care modelul a primit vestea că va purta sutienul Fantasy Bra în cadrul show-ului Victoria’s Secret din 2016!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân