Cum arată Brad Pitt după divorţul de Angelina Jolie VIDEO

Actorul american Brad Pitt a dezvăluit într-un interviu acordat GQ Style că s-a lăsat de alcool şi de consumul de droguri şi că merge la consiliere psihologică pentru a face faţă divorţului de Angelina Jolie.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cum arată Brad Pitt după divorţul de Angelina Jolie VIDEO

Actorul american Brad Pitt a dezvăluit într-un interviu acordat GQ Style că s-a lăsat de alcool şi de consumul de droguri şi că merge la consiliere psihologică pentru a face faţă divorţului de Angelina Jolie, acesta spunând că actoria nu mai ocupă o parte semnificativă a vieţii sale, scrie Mediafax.

„Am început să fac terapie prin consiliere psihologică. Îmi place. Am lucrat cu doi psihologi pentru a-l găsi pe cel potrivit”, a spus actorul.

Acesta a recunoscut că s-a luptat cu alcoolismul şi drogurile în trecut şi a spus că s-a detaşat emoţional de alţii.

„Am rămas foarte în urmă când vine vorba să-mi conştientizez emoţiile. Sunt mult mai bun la a le ignora”, a declarat vedeta.

Actorul a spus că despărţirea de Jolie „a fost un punct ce a generat schimbarea”.

„Nu pot să-mi amintesc dacă a existat vreo zi de când am terminat colegiul în care să nu fi băut şi să nu fi fumat un joint”, a spus actorul.

„Sunt fericit că am terminat cu toate astea. M-am oprit din toate, cu excepţia băuturii când mi-am întemeiat familia. Dar şi în acest ultim an au fost lucruri de care nu m-am îngrijit. Consumam prea mult alcool”, adaugă Brad.

Pitt a spus că iubea vinul, precizând că ar fi putut să învingă un rus la o întrecere la băutură, dacă ar fi consumat votcă: „Eram un băutor profesionist. Mă pricepeam”.

Actorul a spus că a înlocuit în prezent alcoolul cu suc de merişoare şi apă minerală.

În privinţa divorţului, Pitt a spus că el şi cu Jolie au decis să abandoneze calea urii şi a reproşurilor pentru a lucra în comun în vederea rezolvării problemelor, spunând că s-au dedicat amândoi în soluţionarea chestiunilor în mod amiabil şi privat.

Pitt a mai declarat că se consolează făcând munci manuale, creative: „Fabric de toate. Îmi place să lucrez cu lut, armături metalice, plastilină, lemn”.

Vorbind despre cariera sa, Pitt a spus: „Nu prea mă consider actor. Actoria ocupă foarte puţin din viaţa şi atenţia mea. Filmul pare o escapadă ieftină pentru mine, un mod de a scăpa de resentimente. Nu prea se mai împacă, în special de când sunt tată”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”