CSID implineste 5 ani!

Cu ocazia acestui moment special pentru noi, iti multumim ca ne-ai ajutat sa devenim in scurt timp "numarul unu" fiindca am lucrat, cot la cot, cu tine, cititoarea si telespectatoarea CSID, care ne-ai adresat cu incredere intrebarile, criticile sau framantarile tale.
  • Publicat:
  • Actualizat:
CSID implineste 5 ani!
CSID implineste 5 ani!

Cu ocazia acestui moment special pentru noi, iti multumim ca ne-ai ajutat sa devenim in scurt timp „numarul unu” fiindca am lucrat, cot la cot, cu tine, cititoarea si telespectatoarea CSID, care ne-ai adresat cu incredere intrebarile, criticile sau framantarile tale.

Iar raspunsurile la acestea inseamna, in cateva cuvinte, „Ce se intampla, doctore?”, o intrebare retorica, dar cu mii de raspunsuri, valabile si perfect adaptate realitatii romanesti cotidiene.

Tocmai de aceea, din respect pentru tine, luna asta avem si mai multe pagini cu stiri, noutati, trucuri si secrete pe care stim ca le
astepti.

Si cum suntem toate puse pe economii, fiindca vrem sa investim la maximum in noi insene, hai sa vedem cum ne putem salva bugetele cu ajutorul energiei verzi! Si ne inspiram, pana una alta, de la Casa Alba, unde se vor pune panouri solare.

Te invit sa vezi si cum Razvan Fodor isi rasfata sotia insarcinata ca sa stii ce sa ii ceri partenereului tau cand vei fi in aceasta situatie. Depinde mult si de tine, sa stii, fiindca nu putem sa avem toate un Razvan Fodor la indemana.

Tot din numarul aniversar, aflam ca popoarele mediteraneene gen greci, italieni incep sa se ingrase, pentru ca deja si-au cam tradat traditionalele meniuri culinare, abundand in salate, peste si ulei de masline. Si cum cele mai mari greseli le faci atunci cand te-ai plictisit de prea bine, iata cum ingrasa mediteraneenii nostri randurile obezilor si cardiacilor europeni. Vedeti ce noroc ca noi ne-am saturat de slaninuta, jumari, tuica si cartofi, iar incercarile noastre pedaleaza inspre verdeturi si masline.

Asa ca noi am fost in vizita la o ferma bio si am aflat ca se poate manca bio si chiar ieftin. Pana la urma, cheia sanatatii, ramane in ceea ce pui in farfurie de 3 ori pe zi. Desert cu masura, legume cat cuprinde si din cand in cand o cura cu detoxifiere nu strica. Se poarta iar spirulina!

Si dupa 5 ani de revista, regula jocului ramane aceeasi: alimentatie echilibrata si mult sport. Oferta de luna aceasta include belly dance, topul exercitiilor pentru fese, un program de la un antrenor din Ungaria vecina si povestea slabirii marca Serena Williams. Arata fabulos si, da, chiar si ea a tinut o dieta, in ciuda sportului practicat, dovedind ca se pot tine sub control si fesele, si coapsele generoase.

Mai vorbim pe larg despre vitamine in functie de sex, probleme ginecologice pe varste, dar si despre descoperiri recente care aduc o raza de optimism in privinta tratarii cu succes a unor tipuri de cancere in stadii avansate.

Copiii si nepotii nostri vor asista desigur la aceste mari minuni ale eradicarii marilor boli prin controlul tabloului genetic inca dinainte de nastere. Dar hai sa facem si noi un mic efort ca sa le lasam mostenire obiceiuri culinare sanatoase, sa se poata mandri cu frumusetea noastra si spiritul de luptatoare. Pentru ca pe acesta din urma chiar ca nimeni nu poate sa il fabrice in laborator!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”