Crystal Hefner – Adevărul despre riscurile implantului cu silicon

Crystal Hefnar, soţia lui Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy, a postat pe Instagram un mesaj impresionant despre efectele intervenţiei de mărire a sânilor cu implanturi.
  • Publicat:

Crystal Hefnar, soţia lui Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy,  a postat pe Instagram un mesaj impresionant despre efectele intervenţiei de mărire a sânilor cu implanturi.

Intoleranţă la alimente şi băuturi, dureri de spate inexplicabile, o durere constantă de gât şi de umăr, disfuncţii cognitive (pierderi de memorie, gândire înceţoşată), subţierea părului, o oboseală extremă, dureri de vezică, imunitate scăzută, infecţii recurente, probleme cu tiroida şi glandele suprarenale. Acum câţiva ani în urmă au apărut forme uşoare ale acestor simptome. Durerile, oboseala, pierderile de memorie. Le-am ignorat, am crezut că sunt ipohondră deşi în făceam griji că este ceva în  neregulă cu mine. Glumeam că îmi pierd memoria pentru că îmbătrânesc şi că sunt tot mai leneşă. Am început să anulez tot mai multe întâlniri şi şedinţe foto pentru că toate mă oboseau. Înainte mergeam de cinci ori pe săptămână la sală şi munceau în continuu. Au fost zile anul acesta când nu am putut să mă dau jos din pat.”

Crystal Hefner a trecut recent printr-o intervenţie de îndepărtare a implanturile cu silicon şi a vorbit public despre motivele din spatele acestei decizii. Modelul a declarat că implanturile pur şi simplu o „otrăveau”. Crystal nu este singura persoană care crede asta. Mii de femei spun că au trecut prin suferinţe uriaşe din cauza implanturilor cu silicon. Multe dintre ele spun că implanturile le-au distrus viaţa.

Femeile care recurg la operaţii de mărire a sânilor nu o fac doar din motive estetice. Unele dintre ele trec prin astfel de operaţii de reconstrucţie după ce au suferit operaţii de mastectomie sau alte probleme de sănătate. Din păcate, multe dintre aceste femei nu ştiu că implanturile mamare sunt asociate cu un alt tip de cancer, limfom anaplazic cu celule mari, sau ALCL. Un studiu recent arată că 90% dintre cazurile depistate recent au fost diagnosticate la femei care aveau un anumit tip de implant mamar – cu capsulă cu suprafaţa texturată.

Crystal Hefner, care a fost diagnosticată şi cu boala Lyme, a recurs la o operaţie de mărire a sânilor în urmă cu 8 ani, l-a cunoscut pe Hugh Hefner în 2008 şi s-a căsătorit cu acesta în 2012.

Asemeni multor altor tinere, Crystal nu ştia nimic despre riscurile implanturilor mamare. Medicul care a operat-o nu i-a spus nici el nimic despre posibilele riscuri. Îndepărtarea chirurgicală a implanturilor mamare este una dintre cele mai populare zece operaţii estetice din Statele Unite ale Americii. 

Crystal Hefner a mai scris pe pagina ei de Facebook:

„În timp, implanturile (atât siliconul cât şi soluţiile saline) îţi distrug corpul. Suprafaţa atât în cazul siliconului, dar şi asoluţiei saline conţine peste 40 de chimicale toxice: zinc, mercur, arsenic, talc, formaldehidă. Sistemul tău imunitar se luptă constant cu ele, îţi slăbeşte organismul şi eşti expusă altor boli. Timpul estimat ca aceste implanturi să se spargă este între 8-10 ani, deşi unele persoane au probleme imediat după ce îşi pun implanturile, iar altele mai târziu.”

Yolanda Hadid (cunoscută pentru reality show-ul The Real Housewives Of Beverley Hills) a trecut printr-o experienţă similară anul trecut. Fostul model a descoperit că serul fiziologic din silicon s-a scurs din implanturi şi a ajuns în organism.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”