Cristiano Ronaldo îşi antrenează fiul! VIDEO

Cristiano Ronaldo arată într-un clip cât de apropiat este de fiul său. Starul lui Real Madrid îşi încurajează băiatul să facă abdomene, la fel ca el, felicitându-l la final: "Tu eşti campionul!".
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cristiano Ronaldo îşi antrenează fiul! VIDEO

Cristiano Ronaldo arată într-un clip cât de apropiat este de fiul său. Starul lui Real Madrid îşi încurajează băiatul să facă abdomene, la fel ca el, felicitându-l la final: „Tu eşti campionul!”.

„Eu le-am făcut pe ale mele, e rândul tău acum”, îl îndeamnă Ronaldo pe fiul lui să treacă la treabă.

Iar acesta nu ezită deloc, demonstrându-i lui Ronaldo că a moştenit calităţile fizice ale tatălui său. Fără probleme, băiatul completează o serie de 10 abdomene, spre satisfacţia starului lui Real Madrid care, la final, îl ia în braţe şi îl pupă.

„Tu eşti campionul”, îi spune, mândru, Ronaldo.

Conform Mediafax, vedeta lui Real a susţinut că i-ar plăcea ca fiul său să calce pe urmele lui, devenind sportiv de performanţă, dar că va fi mândru de el indiferent de cariera pe care o va avea acesta. „Mi-ar plăcea să fie atras de fotbal, să fie succesorul meu, dar vom vedea ce se va întâmpla. Fiul meu va fi ceea ce va dori”, a declarat Ronaldo, citat de dailymail.co.uk.

Cristiano Ronaldo a devenit tată în iulie 2010 şi îşi creşte singur copilul, identitatea mamei lui Cristiano Jr. nefiind dezvăluită, iar aceasta primind peste 15 milioane de dolari pentru a renunţa la drepturile părinteşti.

Cristiano Ronaldo are o avere estimată la 250 de milioane de dolari, potrivit Celebrity Net Worth.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”