Coafuri fabuloase pentru ocazii speciale

Sarbatorile bat la usa, si, ca orice femeie moderna, cu putin timp liber, insa cu multa dorinta de a arata fabulos, trebuie sa faci tot posibilul pentru a le termina pe toate la timp, inclusiv capitolele mai "delicate" precum machiajul de petrecere, pantofii sau coafura.
Autor: Elena Nistor
Coafuri fabuloase pentru ocazii speciale
Coafuri fabuloase pentru ocazii speciale

Sarbatorile bat la usa, si, ca orice femeie moderna, cu putin timp liber, insa cu multa dorinta de a arata fabulos, trebuie sa faci tot posibilul pentru a le termina pe toate la timp, inclusiv capitolele mai „delicate” precum machiajul de petrecere, pantofii sau coafura.

Bucle glossy in vant – girlish & sweet

Cea mai comoda coafura pentru parul mediu si lung este parul un pic ondulat, in valuri largi, care dau impresia de prospetime.

Pare ca de abia ai iesit din dus si ai lasat parul sa se usuce cum vrea el. In California, acest stil este cel mai cunoscut, insa nu este chiar atat de usor de facut, trebuie sa urmezi cativa pasi.

Bucle anii ’40 – scoate la lumina diva din tine

Vrei sa o faci mandra pe Rita Hayworth si sa scoti la vedere adevarata diva din tine? Buclele anilor din „perioada de aur” sunt usor de facut, asta daca ai un par des sau firul gros. Coafura aceasta este perfecta pentru un par de marime medie.

Cheia este ca buclele trebuie facute mari si stranse. Urmezi sfatul de mai sus: cand te speli dai si cu balsam; abia dupa urmeaza partea mai grea.

Citeste mai multe pe www.intrefete.ro