Coafura supersonica

Philips Salon Straight Sonic HP 4666 este primul aparat pentru indreptat parul care combina potentialul tehnologiei sonice.
  • Publicat:
Coafura supersonica
Coafura supersonica

Iti place parul drept, insa indreptarea lui iti consuma prea mult timp?

Philips Salon Straight Sonic HP 4666 este primul aparat pentru indreptat parul care combina potentialul tehnologiei sonice cu un nou material al placilor de indreptare, ceramica nano-diamant, pentru a-ti oferi rezultate exceptionale, intr-un timp redus cu 30%.

Aceste placi speciale au fost proiectate si pentru a produce vibratii sonice moderate.

Datorita vibratiilor parul este distribuit in mod uniform de-a lungul placilor de indreptare, si astfel, dintr-o singura miscare, este indreptat mai mult par, intr-un timp redus cu 30%.

Parul ramane sanatos pentru ca nu mai este supus temperaturii ridicate de mai multe ori.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Postul poate provoca malnutritie proteica
Postul poate provoca malnutritie proteica
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”