Cine sunt experţii care vin la Bucureşti şi ce se va discuta la cel mai mare festival dedicat internetului, ICEEfest 2016

Cu exact o lună înainte de debutul festivalului, ICEEfest publică astăzi pe site-ul oficial – www.icefest.com - principalele subiecte pe care le va acoperi în acest an.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cine sunt experţii care vin la Bucureşti şi ce se va discuta la cel mai mare festival dedicat internetului, ICEEfest 2016

Cu exact o lună înainte de debutul festivalului, ICEEfest publică astăzi pe site-ul oficial – www.iceefest.com – principalele subiecte pe care le va acoperi în acest an.

Cel mai amplu festival din regiune dedicat Internetului şi impactului major pe care acesta îl are în economie, comunicare şi în aproape toate aspectele vieţii de zi cu zi numără anul acesta 5 ani de la lansare cu o agendă extrem de intensă. 

Categoria giganţilor globali va fi reprezentată de nume precum Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, Yahoo şi Tumblr iar cea a companiilor care au schimbat modul în care funcţionează industrii ca muzica, turismul sau transportul urban de Shazam, Maker Studios, Tripadvisor sau Uber.

Zona jurnalism şi content online va fi analizată de reprezentanţi ai CNN, Euronews, BBC, Eurosport, Discovery Channel, Vice, Le Monde, Correre della Sera, RTL, Dogan sau Ringier.

Creativitatea în comunicare va fi adusă de autori ai unora dintre cele mai viralizate campanii digitale: The Zoo (Google), R/GA, DDB, BBH Live, Lola MullenLove, Catapult, Palladium, 4 Wise Monkeys şi alţii.

Nu lipseşte nici zona dedicată realităţii virtuale, unde vom afla despre cele mai noi de la companii precum Hololens, Khora, Grand Visual, Inition, Design4Real, WildBytes, Discovery AR, Happy Finish şi altele.

Anul acesta, ICEEfest lansează şi un eveniment-satelit important, ICEEhealth, dedicat în exclusivitate impactului tehnologiei şi al internetului în lumea medicală. Aici vor prezenta companii precum Human Ecosystems, Deamjay, Omixy, Mira Rehab, Skin Vision sau Quealth.

Lista subiectelor şi a speakerilor confirmaţi este AICI

eCommerce şi marketingul avansat dedicat vânzărilor online va fi analizat, pe lângă Google şi Facebook, de experţi de la House of Kaizen, uSwitch, Verve, Hotjar şi alţii.

Tehnologiile complexe de marketing şi distribuţie de conţinut sunt şi ele reprezentate prin AppNexus, Xaxis, Ooyala, Sizmek, Criteo, Sociomatic, Mather Economics, Playbuzz, Centro, RavDefender şi multe altele.

Festivalul care durează doua zile, în 9 şi 10 iunie, va conţine de asemenea zone dedicate investiţiilor şi start-up-urilor, dar şi muzicii, filmului şi comediei.

ICEEfest a ajuns la a 5-a ediţie şi este organizat, încă de la lansare, în parteneriat cu Orange. Printre cei mai importanţi susţinători ai festivalului se mai numără anul acesta Volkswagen,  BCR, XAXIS şi Prometheus.

Fesivalul este încă deschis la parteneriate, detalii aici.  De asemenea, proiectele aflate la început de drum pot să se promoveze la festival în cadrul unei oferte dedicate lor, disponibilă aici.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”