Chivu a semnat cu Adelina, „pe viaţă”

  • Publicat:
Chivu a semnat cu Adelina,
Chivu a semnat cu Adelina, "pe viaţă"

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, şi Adelina Elisei s-au cununat civil, joi, la Primăria Sectorului 1, ceremonia religioasă urmând să aibă loc duminică la Palatul Ştirbey.

La cununia civilă, care a început în jurul orei 14.00, a fost prezent portarul echipei Dinamo, Bogdan Lobonţ, dar şi impresarul Victor Becali, cel care va fi şi naşul lui Chivu. De asemenea, la cununie au asistat şi actriţa postului Acasă TV, Adela Popescu, însoţită de iubitul ei, Marius Kalmar, prieten al fotbalistului.

GALERIE FOTO

Adelina a purtat o rochie albă, scurtă, şi a avut un buchet de stânjenei. În timpul ceremoniei, din buchetul Adelinei au căzut majoritatea petalelor.

Cristi a fost îmbrăcat în pantaloni negri şi cămaşă albă, având o faşă de culoare neagră în care avea imobilizat umărul la care s-a operat.

Maria Chivu, mama căpitanului naţionalei, a declarat că a fost o ceremonie emoţionantă şi că "a plâns de fericire" şi a menţionat că nu-şi face probleme cum va dansa fiul ei la nuntă, având în vedere că a fost supus unei intervenţii chirurgicale la umăr.

Ceremonia religioasă va avea loc duminică, la Palatul Ştirbey.

Săptămâna trecută, Adelina Elisei şi Cristian Chivu au anunţat că vor deveni părinţi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân