Chipul unei persoane îi trădează sexualitatea

Ce spune chipul tău despre felul în care îţi trăieşti sexualitatea? Te-ai întreat vreodată la prima întâlnire care sunt inteţiile celui cu care ţi-ai petrecut seara? Ei bine, cercetătorii britanici susţin că gândurile sexuale ale celui din faţa noastră pot fi uşor citite pe chipul său!
  • Publicat:
Chipul unei persoane îi trădează sexualitatea

Ce spune chipul tău despre felul în care îţi trăieşti sexualitatea? Te-ai întrebat vreodată la prima întâlnire care sunt intenţiile celui cu care ţi-ai petrecut seara?

Ei bine, cercetătorii britanici susţin că gândurile sexuale ale celui din faţa noastră pot fi uşor citite pe chipul său!

Trăsăturile unei persoane spun mai multe despre natura sa sexuală decât orice cuvinte. Potrivit unui studiu la care au participat 700 de heterosexuali britanici cu vârsta peste 20 de ani, bărbaţii cu trăsături masculine, faţa pătrată şi ochii mici sunt cel mai adesea în căutarea unei aventuri de o noapte.

În ceea ce le priveşte pe femei, cele cu buze groase, senzuale şi ochi mari transmit în mod inconştient mesajul potrivit căruia ar fi gata pentru o aventură.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030