Cele mai noi tendinte in machiaj direct de pe catwalk

Pregateste-ti portfardul pentru noul sezon si lasa-te ghidata de cele mai noi tendinte de pe catwalk.
  • Publicat:
Cele mai noi tendinte in machiaj direct de pe catwalk
Cele mai noi tendinte in machiaj direct de pe catwalk




Pregateste-ti portfardul pentru noul sezon si lasa-te ghidata de cele mai noi tendinte de pe catwalk.

Blush

Diferenta in noul sezon in ceea ce priveste blush-ul consta in pozitia acestuia: "Blush-ul este de obicei aplicat in partea superioara a obrazului, pentru a "sculpta" fata", spune make-up artistul Caroline Barnes de la Max Factor. Acum accentul cade pe centrul obrajilor pentru a crea look-ul obtinut dupa o plimbare de iarna.

"Incepe din centrul obrazului si aplica blush-ul spre radacina parului", te sfatuieste Carolina.Mary Greenwell, cea care se ocupa de look-ul lui Kate Moss si Elle Macpherson, sugereaza sa folosesti un blush pudra cu particule stralucitoare, pentru ca se aplica usor si iti confera un look natural.

Fondul de ten
In noul sezon se poarta o baza naturala, mata. "Toamna este sezonul unei frumuseti naturale. Fata este conturata cu diferite tonuri. In locul fondului de ten cu capacitate mica de acoperire intrebuintat vara, trebuie folosit un fond de ten cu capacitate de acoperire medie si un baton corector opac", este de parere make-up artistul Lee Pycroft.

In opinia make-up artistului Maybelline, Fiona Jolly, secretul unui ten fara imperfectiuni consta in modul de aplicare a fondului de ten: "Aplica fondul de ten prin tamponare. Sub obraji, pentru ai defini, foloseste un fond de ten cu o nuanta mai inchisa".

Ochii

In sezonul ce urmeaza culoarea se aplica fara pretentii sub ochi si pana aproape de sprancene. Lou Page make-up artistul celebritatilor spune ca va opta pentru bronz. "Se potriveste de minune cu toamna, aduce cu imaginea frunzelor cazute", spune aceasta.

Pentru a obtine un look de petrecere, aplica un fard cremos in tonuri inchise incepand de la coltul ochiului spre interior. Apoi folosind degetul mic aplica fard sub ochi. La final nu uita de mascara.

Buze

Pe catwalk se poarta look-ul gotic, obtinut cu ajutorul culorilor indraznete: rosu aprins, visiniu si pruna. "Daca folosesti ruj, alege o culoare inchisa cu textura cremoasa si aplica, pentru baza, un contur fin cu ajutorul unei pensule subtiri.

In continuare aplica rujul pe buze prin tamponare cu ajutorul unui deget. In acest fel nu vei avea buzele incarcate si vei obtine un look natural", declara make-up artistul Lisa Eldridge.
 


Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân