Cel mai sănătos meniu pentru petrecerile de vară

Este vara, este cald, este momentul perfect să te răsfeţi cu o salată uşoară, sănătoasă. Promotoare a unui stil de viaţă sănătos, Livia Dilă se declară fan al conceptului de Salad Bar, perfect pentru o masă sănătoasă în familie sau la picnic, cu prietenele care-şi doresc să-şi menţină greutatea optimă şi să mănânce sănătos.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cel mai sănătos meniu pentru petrecerile de vară

Este vara, este cald, este momentul perfect pentru o salată uşoară, sănătoasă. Promotoare a unui stil de viaţă sănătos, Livia Dilă se declară fan al conceptului de Salad Bar, perfect pentru o masă sănătoasă în familie sau la picnic, cu prietenele care-şi doresc să-şi menţină greutatea optimă şi să mănânce sănătos.

„Salad Barul este un concept perfect pentru o petrecere în aer liber, mai ales pentru adepţii un regim de viata sănătos. Salad Barul conţine ingrediente proaspete, legume sănătoase, verdeţuri şi salate, produse nutritive, pe care şi eu le promovez pe liviadila.com”, spune vedeta.

Astfel, o adevărată infuzie de vitamine, minerale şi fibre poate conţine roşii, castraveţi, salată verde, porumb, ardei, ceapă. Iar pentru ca substanţele nutritive din legume să se absoarbă mai bine în organism, puteţi adăuga un strop de ulei de măsline. Puteţi transforma salata într-o masă gustoasă printr-un dressing de brânză, puţin ton sau câteva bucăţele de curcan la grătar.

Atenţie la uleiuri, nu puneţi mai mult de o linguriţă la un bol. Iar pentru un plus de savoare, apelaţi la plantele aromatice proaspete: cimbru, busuioc, mărar, pătrunjel sau puţină mentă. Pentru a reduce cantitatea de pâine consumată la o masă, puteţi consuma câţiva grisine simple sau câţiva covrigei fără grăsimi.

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030