Ce trebuie să faci seara ca să arăţi de milioane dimineaţa

Ştii deja că este necesar să dormi 8 ore în fiecare noapte, dar câteodată ai impresia că timpul acesta ar putea fi „cheltuit” făcând, cu adevărat, ceva!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ce trebuie să faci seara ca să arăţi de milioane dimineaţa

Ştii deja că este necesar să dormi 8 ore în fiecare noapte, dar câteodată ai impresia că timpul acesta ar putea fi „cheltuit” făcând, cu adevărat, ceva!

Dar ceea ce nu ştii, este că somnul nu numai că te ajută să te odihneşti şi să obţii energia necesară pentru a doua zi dar, totodată, poate avea şi alte beneficii pentru corpul tău!

Dacă picioarele tale sunt uscate, crăpate şi lipsite de hidratare, un simplu truc din timpul nopţii te va ajuta cu siguranţă! Înainte să mergi la culcare, aplică un strat subţire de cremă şi acoperă-ţi apoi picioarele cu o pereche de şoşete din bumbac. Şosetele nu vor lăsa crema să se evapore şi îţi vor asigura picioare netede şi catifelate!

Vrei un zâmbet mai alb? Apelează la bicarbonat înainte de culcare! După ce te-ai spălat pe dinţi, îmbibă periuţa de dinţi în bicarbonat şi periază din nou. Particulele de bicarbonat, combinate cu apă, ajută la înlăturarea petelor şi urmelor acumulate pe dinţi în timpul zilei. Atenţie, însă, la insistenţa cu care periezi! Bicarbonatul este abraziv şi, utilizat în exces, poate afecta gingiile şi smalţul.

Scapă de riduri! „Măştile de noapte” sunt un remediu excelent pentru a scăpa de riduri. În timpul nopţii, tenul nu este expus la praf sau particule nocive, iar măstile naturale sau cremele de noapte vor acţiona eficient!

Scapă de părul încâlcit! Dacă părul tău e mai lung decât un „bob”, şansele de a se încâlci în timpul nopţii sunt foarte mari. Pentru a evita această neplăcere, încearcă să schimbi feţele obişnuite de pernă cu unele din satin!

Obţine gene mai lungi! Chiar dacă există numeroase tipuri de mascara care promit gene mai lungi şi mai dese, specialiştii încă recomadă „tratamente” naturale, uşor de obţinut! Aplică, înainte de culcare, puţin ulei de ricin şi lasă-l să acţioneze până dimineaţa! Vei obţine gene frumoase mai repede de cât crezi!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: