Ce se întâmplă când dansul se întâlneşte cu gimnastica de performanţă?

Am fost curioasă să testez Become Fit, să încerc şi această metodă care, timp de 90 de minute îţi pune la încercare rezistenţa. M-am gândit că avem două meserii care au în comun forţa fizică, coordonarea corpului şi evident munca depusă şi ar fi interesant să testez
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ce se întâmplă când dansul se întâlneşte cu gimnastica de performanţă?

Cei doi colegi de la Neatza cu Răzvan şi Dani vorbesc adesea pe platoul de filmare despre ce înseamnă să fii fit.

După mai multe discuţii, asistenta-vecină Flavia a fost curioasă să testeze metoda de antrenament a fostului campion mondial şi european de gimnastică masculină  Florin Neby.

”Am fost curioasă să testez Become Fit, să încerc şi această metodă care, timp de 90 de minute îţi pune la încercare rezistenţa. M-am gândit că avem două meserii care au în comun forţa fizică, coordonarea corpului şi evident munca depusă şi ar fi interesant să testez”, a declarat Flavia.

Prima părere a Flaviei: ”Antrenamentul a fost complex, solicitant şi….continuu. Mi-a plăcut foarte mult!”.

De altfel, frumoasa dansatoare s-a simţit provocată de exerciţiile care implică flotări şi a confirmat faptul că, după cum se aştepta, ”Neby impulsionează şi motivează în sală! Este un antrenor bun”.
Intensitatea antrenamentului a avut repecusiuni: ”Am făcut febră musculară, în special la braţe”, a mărturisit Flavia.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recapătă-ţi silueta după naştere!
Recapătă-ţi silueta după naştere!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”