Ce părere au cei mai mulţi dintre noi despre mâncarea sănătoasă: este scumpă, nesăţioasă şi mai puţin gustoasă

Circa 73% dintre bucureştenii care preferă să mănânce de cele mai multe ori în oraş preferă "să se răsfeţe" când merg la restaurant, comandând preparate nesănătoase, potrivit rezultatelor unui studiu realizat de Unilever Food Solutions, citat de MEDIAFAX.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ce părere au cei mai mulţi dintre noi despre mâncarea sănătoasă: este scumpă, nesăţioasă şi mai puţin gustoasă

Circa 73% dintre bucureştenii care preferă să mănânce de cele mai multe ori în oraş preferă „să se răsfeţe” când merg la restaurant, comandând preparate nesănătoase, potrivit rezultatelor unui studiu realizat de Unilever Food Solutions, citat de MEDIAFAX.

Potrivit studiului Unilever, mâncarea sănătoasă este considerată scumpă, nesăţioasă şi mai puţin gustoasă de persoanele care iau frecvent masa în oraş, atât la nivel local, cât şi la nivel global. 57% dintre respondenţii de la nivel global cred că mâncarea sănătoasă este mai scumpă (cei mai mulţi dintre aceştia fiind în Polonia – 69% şi cei mai puţini în Marea Britanie – 46%). Comparativ, 78% dintre bucureşteni spun că mâncarea sănătoasă are un preţ mare.

În ceea ce-i priveşte pe bucureşteni, îtrucât percep ieşirile la restaurant ca fiind ocazii speciale, comandă feluri de mâncare nesănătoase. Acelaşi studiu arată că 70% dintre cei chestionaţi cred că obezitatea este într-adevăr o problemă în România.

Citeşte mai multe pe www.mediafax.ro

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: