Ce culoare purtam anul acesta la par? Vezi tendintele

In fiecare an, stilistii se pun de acord in privinta culorii - vedeta a fiecarui sezon, de regula alegand o nuanta care pune cel mai bine in valoare tendintele in moda si imbracaminte, precum si tendintele in machiaj.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ce culoare purtam anul acesta la par? Vezi tendintele
Ce culoare purtam anul acesta la par? Vezi tendintele

In fiecare an, stilistii se pun de acord in privinta culorii – vedeta a fiecarui sezon, de regula alegand o nuanta care pune cel mai bine in valoare tendintele in moda si imbracaminte, precum si tendintele in machiaj.

Culoarea dominanta pentru 2010 a fost acea nuanta nobila de rosu, urmand ca 2011 sa impuna o noua regula: schimbarea este binevenita, indiferent de alegere.

Da, suna ca un cliseu, dar in esenta, tendintele in materie de culoare de par ofera purtatoarelor libertatea de a-si schimba nuanta de par la 180 de grade. Prin urmare, ori ramai la culoarea naturala de par, ori treci de la blond la roscat, de la brunet la oranj.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Vrei un corp perfect? Practica PILOXING!
Vrei un corp perfect? Practica PILOXING!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”