Ce cadou inedit au primit Răzvan şi Dani de la colegii de breaslă

Olivia Păunescu si Vali Butnaru, ştiriştii matinali ai Observatorului Matinal, de la Antena 1, pe care îl puteţi urmări de luni până vineri, începând cu ora 06:00, le-au luat prin surprindere pe gazdele emisiunii matinale "Neata cu Răzvan şi Dani" şi au aparut în această dimineaţă cu un cadou inedit: un acvariu cu doi peştişori.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ce cadou inedit au primit Răzvan şi Dani de la colegii de breaslă

Olivia Păunescu si Vali Butnaru, ştiriştii matinali ai Observatorului Matinal, de la Antena 1, pe care îl puteţi urmări de luni până vineri, începând cu ora 06:00,  le-au luat prin surprindere pe gazdele emisiunii matinale „Neata cu Răzvan şi Dani” şi au aparut în această dimineaţă cu un cadou inedit: un acvariu cu doi peştişori.

 

“Am zis să solidificăm relaţiile între colegi, înfrăţirea între emisiuni, şi am venit la voi în vizită neinvitaţi. Eu şi  Olivia v-am adus şi două mascote: doi peştisori coloraţi să vă amintească mereu de noi”, a spus cu umor Valentin Butnaru.

Răzvan si Dani au fost plăcut surprinsi şi încântaţi de aparitia prietenilor de la Matinal. Mai mult, aceştia au gasit un loc în studio în care să aşeze bolul cu pestişori.

În plus, Olivia şi Vali au fost răsfăţaţi de Vlăduţ, care le-a oferit prezentatorilor Observatorului Matinal o porţie de paste, iar Flavia a avut grijă ca Olivia să îşi menţină silueta, invitând-o la dans.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”