Care a fost primul cuvânt rostit de fetiţa lui Mark Zukerberg

Fiica lui Mark Zuckerberg cu Priscilla Chan, în vârstă de un an, a rostit primul ei cuvânt. Iată care a fost acesta! Nu e „mama”, nu e „tata”.
Autor: Paula Rotaru
Care a fost primul cuvânt rostit de fetiţa lui Mark Zukerberg

Fiica lui Mark Zuckerberg cu Priscilla Chan, în vârstă de un an, a rostit primul ei cuvânt. Fetiţa Max a spus „câine” pentru a-şi arăta dragostea pentru Beast, ciobănesc unguresc al familiei, relatează today.com, citat de Mediafax.

CEO-ul de la Facebook, în vârstă de 32 de ani, a împărtăşit vestea cu lumea largă pe site-ul său şi pe reţelele sociale, desigur, împreună cu o fotografie simpatică.

„Max iubeşte câinele. Primul ei cuvânt: câine”, a scris Mark Zuckerberg pe Facebook. În timp ce câinele Beast a devenit un star în social media, obţinând mai mult de 2 milioane de fani pe Facebook, Zuckerberg şi Chan nu plănuiesc să o expună astfel pe Max, fiica lor.

„Max va avea propria pagină de Facebook, dar va trebui să aştepte până când împlineşte 13 ani, atunci când e destul de mare pentru a avea un cont”, a declarat Chan pentru Savannah, referindu-se la vârsta minimă a utilizatorilor care doresc să-şi creeze un cont. „Trebuie să urmeze regulile”, a adăugat Chan.


Mark Zuckerberg este în prezent unul dintre cei mai tineri şi de succes oameni de afaceri din lume, având o avere estimată de Forbes la 45,7 miliarde de dolari.

Facebook este cea mai mare reţea de socializare din lume, având 1,49 de miliarde de utilizatori activi în fiecare lună.

Cel mai nou articol Video: