Calendario Peroni, locul unde gasesti femeile frumoase

  • Publicat:
Calendario Peroni, locul unde gasesti femeile frumoase
Calendario Peroni, locul unde gasesti femeile frumoase

Calendario Peroni a avut pana in prezent cele mai frumoase si mai in voga femei din lume. Din Romania au fost alese sa pozeze pentru calendarul din 2008 trei nume sonore Catrinel Menghia, Madalina Ghenea si Carmen Prodan, trei top – modele pentru a aparea in campania Peroni Nastro Azzurro.

Peroni Nastro Azzurro a colaborat cu nume sonore si incearca de fiecare data sa redea spiritul autentic al Italiei anilor ’60, dupa cum se observa in reclamele de prezentare.

Romania a fost aleasa sa faca si ea parte din marea campanie Peroni, dintr-un grup de 12 tari. Modelele au fost alese "pe spranceana".

Catrinel Menghia a lucrat pentru nume importante din moda, Giorgio Armani, Wolford, Triumph, Imec, Lise Charmel, Argento Vivo, Levi’s, Mariella Burani, Chiarugi, Baci Rubati, Swish, Searle dar si pentru cele mai importante reviste de profil, Vogue, Sports Illustrated, Cosmopolitan.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”