Brad şi Angelina vor să-şi mărească familia

Actorii Brad Pitt şi Angelina Jolie, care au în pezent şase copii, trei adoptaţi şi trei biologici, doresc să îşi extindă familia şi să adopte o fetiţă din Africa.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Brad şi Angelina vor să-şi mărească familia

Actorii Brad Pitt şi Angelina Jolie, care au în pezent şase copii, trei adoptaţi şi trei biologici, doresc să îşi extindă familia şi să adopte o fetiţă din Africa, potrivit contactmusic.com, citată de Mediafax.

„Angelina şi Brad şi-au petrecut o mare parte a sărbătorilor de iarnă discutând despre ideea lărgirii familiei. Au fost deschişi cu copiii în legătură cu acest lucru şi sunt cu toţii foarte încântaţi de perspectivă”, a afirmat o sursă pentru revista Grazia.

Cuplul a avut iniţial în vedere adoptarea unui copil din Iordania, însă, din cauza procedurilor dificile, actorii îşi vor îndrepta atenţia asupra orfelinatelor din Etiopia, ţara de origine a Zaharei, cea mai mare dintre fiicele starurilor.

„Cei doi şi-au dorit întotdeauna ca Zahara să aibă o soră cu care să împartă moştenirea africană. În mod ideal, ei şi-ar dori o fetiţă cu vârsta cuprinsă între doi şi trei ani”, a precizat aceeaşi sursă.

Brad Pitt şi Angelina Jolie, care se consultă în acest sens cu prietena lor expertă în adopţii doctorul Jane Aronson, construiesc o clinică în Etiopia pentru tratarea pacienţilor diagnosticaţi cu SIDA, pe care o vor vizita în aprilie, când se vor întâlni, de asemenea, cu directorii câtorva orfelinate.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030