Bounty Fair invită copiii #laumbratârgului, în zona de creaţie dedicată lor

În weekendul 29-30 iunie generoasa grădină a Casei Universitarilor găzduieşte din nou Bounty Fair pentru cea de-a 42-a sa ediţie. #laumbratârgului vor fi prezente 8 ateliere adaptate vârstelor diferite şi care se vor desfăşura pe toată durata evenimentului.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Bounty Fair invită copiii #laumbratârgului, în zona de creaţie dedicată lor

În weekendul 29-30 iunie generoasa grădină a Casei Universitarilor găzduieşte din nou Bounty Fair pentru cea de-a 42-a sa ediţie. Acelaşi eveniment creativ, aceeaşi grozavă locaţie dar de data aceasta într-o formulă aproape nouă, cu oameni şi idei noi care pun la cale o idilică întâlnire între creatorii şi iubitorii de frumos, #laumbratârgului .

Bounty Fair a fost încă de la început un eveniment prietenos cu copii iar în această ediţie va continua să găzduiască ateliere care să-i încurajeze pe micuţi să se exprime şi să devină, la rândul lor, creatori.

#laumbratârgului vor fi prezente 8 ateliere adaptate vârstelor diferite şi care se vor desfăşura pe toată durata evenimentului. Atelierele sunt atât artistice cât şi practice dar mai ales distractive, atrăgând după sine ore de joacă cu obiectul creat. Scopul lor este să-i familiarizeze pe copii cu tehnici şi materiale de lucru neconvenţionale, să le inspire pasiunea pentru creaţie şi să-i ajute să-şi descopere stilul unic. 

Ce ateliere vor găsi copiii la Bounty Fair #42 :

– Zmee Zburătoare de la Casa Pixie
Copiii îşi vor construi una dintre cele mai iubite jucării de vară din toate timpurile într-o variantă cu motive româneşti, alegându-se la final cu un companion super-curajos:  un zmeu-derbedeu care să încalece copacii şi să-i poarte alergând prin aventuri nebănuite.

– Coroniţe de flori de la Casa Pixie
Vara se simte, dar se şi poartă !  Bucuria, frumuseţea şi parfumul verii împletite într-o cunună  de purtat pe cap, din flori naturale, declarând deschis festivalul verii.

– Pictură pe ceramică de la Ch’Artist PYOP Studio
Obiecte din lut lucrate de mână, întruchipând casuţe de zână, ciupercuţe năzdrăvane şi alte amintiri dintr-o lume feerică abia aşteaptă să fie pictate !

– Baghete Fermecate de la Casa Pixie
Cum să poată cineva pleca într-o aventură fără a se asigura că poartă cu el măcar un strop de magie ? Unindu-şi forţele cu elementele naturale pe care le vor găsi la acest atelier, copiii îşi pot crea o baghetă unică, iar de aici totul e posibil !

– Tablouri Pufoase de la Oaia Primordială
Dincolo de misterele lânii împâslite stau posibilităţi infinite de creaţie, iar milioane de fire de lână moale vor crea la acest atelier imagini diafane, ca un vis de vară.

– Pictură pe îngeri din lemn de la Andreia Martinescu
Micii artişti vor fi aşteptaţi să păşească într-o lume de iubire şi lumină îmbrăcând în culoare îngeri din lemn.

– Marionete de la Casa Pixie
Spiriduşii iubitori de teatru îşi pot crea la acest atelier un partener de scenă foarte expresiv care să-i ajute la repezentaţiile din această vară !

– Brelocuri Fistichii  de la Sarang Hanguk
Copiii sunt invitaţi să descopere magicul univers al culorilor coreene care, alături de simpaticele şabloane în diverse forme şi modele, vor deveni accesoriul preferat al celor mici.

Atelierele vor avea un cost individual cuprins între 20-25 lei.

Ideea generală a acestei ediţii de Bounty Fair este de a crea, în grădina destinată târgului, oaza de relaxare şi inspiraţie necesare vacanţei ca stare de a fi. #laumbratârgului e o invitaţie de a evada din cotidian îndrumaţi de exemple de artă şi creativitate românească prezentate într-un spaţiu creativ.
Prin conceptul de târg creativ Bounty Fair se diferenţiază de un târg obişnuit prin faptul că oferă, pe lângă produsele expuse, şi alte posibilităţi de petrecere a timpului.

Peste 50 de designeri şi artizani români vor fi prezenţi #laumbratârgului alături de ultimele lor creaţii, iar între timp vizitatorii se pot relaxa în grădina cu hamace, degusta delicii gourmet sau participa la unul dintre atelierele propuse copiilor.

Ce veţi găsi #laumbratârgului :

  •  varietate de haine unicat, în serie limitată sau personalizate prin pictură ori aplicaţii manuale
  •  bijuterii  lucrate manual din cupru, lemn, răşină, porţelan, aur şi argint
  •  genţi şi accesorii din piele
  •  articole pentru casă din ceramică sau lână
  •  jucării din lână, cusute sau brodate manual
  •  cosmetice naturale, miere, sucuri şi alte produse BIO
  •  sortimente de paine şi patiserie cu maia naturală
  •  tarte şi quiche-uri gourmet
  •  îngheţată la butoi şi bere artizanală
  •  muzici cu stare şi atmosferă prietenoasă

Cei  care se hotărasc să vină la târg duminică pe-nserat se vor putea bucura şi de concertul Alinei Manole care va povesti, pe ritmuri de jazz şi folk, despre Luna pătrată şi alte reverii.

Tot duminica, in jurul orelor trei, va avea loc lansarea 1.2 a mini jurnalului de călătorie “O zi în Parisul sub asediu” de Camelia Şirli. Micul jurnal cuprinde fotografiile, ilustraţiile şi aventura autoarei într-un Paris mereu surprinzător.

De asemenea, pe toată durata târgului se vor organiza extrageri la sorţi la care norocoşii pot câştiga unul dintre premiile oferite de brandurile participante.

Bounty Fair #laumbratârgului: ne relaxăm şi inspirăm creativitate românească la început de vacanţă !

Târgul se va desfăşura pe 29 şi 30 iunie între orele 10-20 în grădina Casei Universitarilor, pe strada Dionisie Lupu nr. 46 din Bucureşti. Accesul la târg se face achitând o taxă de 8 lei (gratuit pentru copii de până în 14 ani).
 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân