Bill Gates vrea să descopere un prezervativ de nouă generaţie, care să crească cu adevărat plăcerea masculină

Pentru a scăpa de problemele legate de reducerea senzaţiilor sau alergia la latex, Fundaţia Melinda & Bill Gates oferă 100.000 de dolari celor ce vor inventa un prezervativ de ultimă generaţie care să elimine toate aceste neplăceri
Autor: Elena Nistor
Bill Gates vrea să descopere un prezervativ de nouă generaţie, care să crească cu adevărat plăcerea masculină

Pentru a scăpa de problemele legate de reducerea senzaţiilor sau alergia la latex, Fundaţia Melinda & Bill Gates oferă 100.000 de dolari celor ce vor inventa un prezervativ de ultimă generaţie care să elimine toate aceste neplăceri.

Prezervativele sunt prezente în toată lumea, sunt relativ ieftine şi uşor de folosit. Scopul lor este acela de a proteja partenerii de sarcini nedorite şi boli transmisibile pe cale sexuală, însă din pricina faptului că reduc plăcerea, de multe ori cuplurile renunţă la a-l mai folosi.

Reclamaţiile apar însă tot mai des din partea bărbaţilor, nemulţumiţi de faptul că senzaţiile sexuale se reduc odată ce şi-au acoperit penisul cu celebra „căciuliţă”.

În acest sens, Bill Gates şi soţia sa, Melinda, prin fundaţia lor, vor să încurajeze oamenii talentaţi din întreaga lume în ideea de a inventa un prezervativ mai sensibil la dorinţele bărbaţilor. Oricine are o idee genială şi un proiect bun poate obţine o finanţare de 100.000 de dorlari din partea fondatorului Microsoft.

Cel mai nou articol Video: