Beyonce, in rochia lui Jennifer Lopez! Stilistii dorm?

In ultima vreme, cantareata a aparut in videoclipuri sau pe la evenimente purtand haine si accesorii care au mai fost folosite si de alte vedete.
  • Publicat:
Beyonce, in rochia lui Jennifer Lopez! Stilistii dorm?
Beyonce, in rochia lui Jennifer Lopez! Stilistii dorm?

Ce se intampla cu stilistii lui Beyonce? Nu mai au inspiratie? In ultima vreme, cantareata a aparut in videoclipuri sau pe la evenimente purtand haine si accesorii care au mai fost folosite si de alte vedete.

Totul a pornit de la rochia tip sirena pe care Beyonce o afiseaza intr-un recent videoclip. Rochia sclipicioasa si foarte mulata nu ramane neremarcata, mai ales de catre Jennifer Lopez care a purtat-o intr-o sedinta foto de acum 10 ani!

Si asta nu e tot! Costumul care i-a facut pe cei din jur sa o compare pe cantareata cu Robocop e foarte asemanator cu cel purtat de Kylie Minogue in turneul din 2002. Manusa, de care Beyonce pare sa nu se mai desparta in ultima vreme, aduce si ea cu cea a australiencei Kylie.

Pana si machiajul artistei nu mai e original, din moment ce Rihanna l-a purtat si ea in videoclipul piesei Disturbia.

Iar ca dovada ca moda revine, probabil, stilistii au imbracat-o pe Beyonce intr-o bustiera care a aparut in 1992, in videoclipul plin de frumuseti al lui George Michael, Too Funky.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”