Ben Affleck, zdrobitorul de inimi!

Cântăreaţa americană Jennifer Lopez a dezvăluit într-un interviu că primul bărbat care a făcut-o să sufere din dragoste a fost actorul Ben Affleck, adăugând că nu şi-a oferit destul timp pentru a-şi reveni după despărţirea de acesta.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ben Affleck, zdrobitorul de inimi!

Cântăreaţa americană Jennifer Lopez a dezvăluit într-un interviu că primul bărbat care a făcut-o să sufere din dragoste a fost actorul Ben Affleck, adăugând că nu şi-a oferit destul timp pentru a-şi reveni după despărţirea de acesta, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

Cântăreaţa, care a divorţat de două ori înainte să înceapă să se întâlnească cu Ben Affleck, în 2002, a fost „devastată” după ce logodna dintre ei s-a încheiat în 2004, chiar dacă s-a căsătorit cu cel de-al treilea soţ al ei, Marc Anthony, la şase luni de la despărţirea de actorul din filmul „Fata dispărută/ Gone Girl”.

Într-un interviu acordat Mariei Shriver  vedeta de 45 de ani a afirmat că a trecut foarte repede peste despărţirea de Ben Affleck cu ajutorul unuia dintre „prietenii ei foarte buni” şi nu şi-a acordat destul timp să se vindece.

„A fost, probabil, prima mea mare suferinţă. (…) Ceea ce trebuie să ştiţi este că nimeni nu te poate ajuta să îţi revii. Doar tu poţi face asta pentru tine”, a spus Jennifer Lopez.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”