Beauty NEWS: despre celulită, şamponul uscat şi lupta cu ridurile

Nu există un tratament unic eficient împotriva celulitei
  • Publicat:
  • Actualizat:
Beauty NEWS: despre celulită, şamponul uscat şi lupta cu ridurile

Nu există un tratament unic eficient împotriva celulitei

Creme cu acţiune topică, electrostimulare, radio-frecvenţă, terapie cu laser, masaj. Acestea sunt numai o parte dintre tratamentele la care apelează femeile în disperarea de a scăpa de celulita inestetică.
 
Studiile recente au demonstrat, din păcate, că nicio metodă nu dă rezultate pe termen lung dacă este folosită singură. Pentru a obţine aspectul de piele netedă pe care ni-l dorim este necesar să combinăm cel puţin două metode cu efecte demonstrate la care să apelăm cel puţin o dată pe lună.
 

Şamponul uscat îţi poate cauza căderea părului 

Unul dintre produsele intrate recent pe piaţa românească a constituit o adevărată revelaţie pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos. Câteva pufuri de şampon uscat şi părul capătă volum. Produsul este un adevărat ajutor de nădejde când părul se cere spălat aproape zilnic.
 
Specialiştii avertizează, totuşi, că folosirea în exces a acestui artificiu de frumuseţe ne poate provoca uscarea părului şi chiar căderea lui completă pe anumite zone ale scalpului. Recomandarea este să folosim şampon uscat cel mult o dată pe săptămână.

Cea mai eficientă soluţie împotriva ridurilor

Când vine vorba de estomparea ridurilor, puţine sunt soluţiile pe care femeile nu sunt dispuse să le încerce. Suntem în stare să bem litri de apă, să consumăm ulei de peşte, mergem la yoga sau la saună şi cheltuim sume impresionante de bani.
 
Cercetătorii britanici au ajuns, în urma unui studiu desfăşurat pe o perioadă de opt ani, că nimic nu se compară cu crema hidratantă, aplicată cu regularitate chiar înainte de apariţia primelor semne de îmbătrânire. Crema hidratantă reprezintă soluţia care menţine activă bariera de apărare a pielii care se păstrează mai fermă şi mai radiantă pe o perioadă mai mare de timp.
 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”