Băiatul lui David Beckham, Romeo, noua imagine Burberry! VIDEO

Magia este cuvântul de ordine pentru brandul Burberry, care a venit şi de această dată cu o campanie de promovare fermecată.Campania de Crăciun a brandului reprezintă un scurt film, de patru minute, denumit sugestiv From London with Love, ce îl are ca personaj central pe fiul lui David Beckham, chipeşul Romeo.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Băiatul lui David Beckham, Romeo, noua imagine Burberry! VIDEO

Magia este cuvântul de ordine pentru brandul Burberry, care a venit şi de această dată cu o campanie de promovare fermecată.

Campania de Crăciun a brandului reprezintă un scurt film, de patru minute, denumit sugestiv From London with Love, ce îl are ca personaj central pe fiul lui David Beckham, chipeşul Romeo.

Astfel, Romeo îşi face debutul în modelling iar noi nu putem decât să confirmăm că genele s-au transmis perfect iar băiatul lui David Beckham va avea un succes răsunător, atât în showbiz, cât şi domeniul cuceririlor.

Campania este inspirată de perioada de aur a musicalurilor, ilustrând povestea de dragoste a unui tânăr cuplu, modelele britanice Hannah Dodds şi Anders Haywad.

Asemeni lui Cupidon, micuţul Romeo Beckham le oferă un cadou acestora, ca apoi să îi transporte într-o călătorie de poveste prin Londra. Cei doi îndrăgostiţi se află, mai apoi, în mijlocul a cincizeci de dansatori îmbrăcaţi impecabil, în clasicul stil londonez al brandului Burberry.

Ca fundal muzical, britanicii promovează încă o dată muzica de calitate, susţinând tinerii artişti talentaţi: de această dată, povestea de dragoste de pe străzile Londrei este însoţită de melodia lui Ed Harcourt, The Way That I Live, ce va fi lansată ca single în luna decembrie.


From London with Love a fost regizat de talentatul Christopher Bailey, Chief Creative şi CEO al brandului, care este binecunoscut pentru atenţia pe care o are la cele mai mici detalii, alegând întotdeauna actori, muzicieni sau personalităţi care reuşesc să ilustreze conceptul brandului.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân