Avocata Amal Clooney, numită cea mai influentă femeie din Londra

Amal Alamuddin devenită Amal Clooney în urma căsătoriei cu George Clooney, este o avocată specializată în drepturile omului, ea a fost desemnată cea mai influentă femeie din Londra
  • Publicat:
  • Actualizat:
Avocata Amal Clooney, numită cea mai influentă femeie din Londra

Amal Alamuddin devenită Amal Clooney în urma căsătoriei din luna septembrie cu actorul american George Clooney, este o avocată specializată în drepturile omului, ea a fost desemnată cea mai influentă femeie din Londra, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.

Transformarea lui Amal Clooney dintr-o avocată de succes într-o vedetă de talie mondială este completă, întrucât ea a fost desemnată cea mai influentă femeie din Londra, la doar câteva săptămâni după ce s-a căsătorit cu celebrul actor american, afirmă jurnaliştii de la Evening Standard, autorii acestei liste anuale.

Avocata britanică de origine libaneză, în vârstă de 36 de ani, ocupă un loc remarcabil – al patrulea – şi în lista generală a celor mai influenţi oameni din Londra, fiind depăşită doar de George Osborne (ministrul de Finanţe din Marea Britanie), Boris Johnson (primarul oraşului Londra) şi Demis Hassabis (creatorul DeepMind Technologies, o companie specializată în inteligenţa artificială).

Amal Clooney, fostă Alamuddin, a reuşit să depăşească toate celelalte femei din acest top al influenţei, învingându-le astfel pe Victoria Beckham (locul al 19-lea), Malala Yousafzai, laureata din 2014 a premiului Nobel pentru pace (locul al 12-lea) şi cântăreaţa Kate Bush (locul al 16-lea).

Potrivit jurnaliştilor de la Evening Standard, performanţa deosebită reuşită de Amal Clooney se datorează activităţilor ei profesionale şi nu statutului ei de „soţie a lui George Clooney”. Avocata britanică lucrează în prezent alături de o comisie internaţională ce vizează retrocedarea către Grecia a frizelor Parthenonului, expuse în prezent la British Museum din Londra.

O absenţă notabilă din lista generală este ducesa Catherine de Cambridge, care a ocupat un loc fruntaş în 2013. Cumnatul ei, prinţul Harry, a reuşit să pătrundă în Top 10 în acest an şi ocupă locul al şaptelea.

……………………………………………………………………………………………………..

George Clooney nu şi-a dorit o „căsătorie publică”, aşa cum a fost aceea a rapperului Kanye West, organizată tot în Italia, şi a decis să ofere fiecăruia dintre invitaţii la acest eveniment important din viaţa lui câte un telefon mobil cu cartelă preplătită şi o cameră foto.

Potrivit site-ului TMZ.com, invitaţilor care au participat la nunta actorului George Clooney cu avocata Amal Alamuddin, la Veneţia, li s-a spus că aceste măsuri de securitate au fost luate din cauza piraţilor cibernetici, autorii unui nou scandal recent, ale cărui victime sunt mai multe vedete din showbiz.

Oaspeţii au fost rugaţi să îşi lase telefoanele mobile în camerele de hotel. Totuşi, dacă trebuia neapărat să îşi ia telefoanele cu ei, au fost rugaţi să le depună în chioşcul de la intrarea în zona evenimentului. Toţi invitaţii au primit un telefon cu cartelă preplătită, al cărui cod unic a fost folosit ca bilet de intrare la acea nuntă. Toţi invitaţii au primit, de asemenea, câte o cameră foto cu care au putut să facă fotografii. Acele camere foto sunt înzestrate cu un cod care permit asistenţilor lui George Clooney să vizualizeze pozele făcute, iar dacă una dintre ele va fi vândută tabloidelor, ei vor identifica imediat persoana care a realizat fotografia.

Totodată, măsurile de securitate luate la Veneţia în weekendul trecut au fost destul de severe – angajaţii din personalul de servire au fost înzestraţi cu microcipuri, care erau obligatorii pentru a putea să intre şi să iasă din hotelul unde sunt cazaţi mirii şi oaspeţii lor, iar angajaţii hotelului în cauză au fost nevoiţi să semneze un contract de confidenţialitate cu clauze foarte stricte.

Aproximativ 90 de persoane au participat la recepţia organizată luna trecută la hotelul Aman Canal Grande. Printre invitaţii de marcă s-au aflat nume de marcă din industria de divertisment, precum Bono, Matt Damon, John Krasinski, Emily Blunt, Cindy Crowford, dar şi Anna Wintour, redactorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogue.

George Clooney şi Amal Alamuddin au vândut revistei Vogue drepturile exclusive de publicare a fotografiilor de la nunta lor în schimbul unei donaţii în favoarea unei fundaţii de caritate. Duminică, cuplul şi-a făcut la Veneţia prima sa apariţie în public de după căsătorie.

Avocata britanică de origine libaneză şi cineastul american s-au logodit în aprilie. Alamuddin l-a întâlnit pe Clooney prin intermediul activităţii ei profesionale.

Aceasta este prima căsătorie pentru Amal Alamuddin, în timp ce George Clooney a mai fost căsătorit cu actriţa Talia Balsam, în perioada 1989 şi 1993. Acesta a mai avut relaţii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actriţa italiană Elisabetta Canalis şi cu actriţa din serialul „Salvamarii/ Baywatch” Krista Allen.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”