Aveti grija cat chili mancati!

Andrew Lee, un ajutor de bucatar de 33 de ani din Anglia, a crezut ca si-a asigurat titlul de castigator dupa ce s-a luat la intrecere cu un amic, pentru a vedea care din ei rezista sa manance mai picant.
  • Publicat:
Aveti grija cat chili mancati!
Aveti grija cat chili mancati!

Andrew Lee, un ajutor de bucatar de 33 de ani din Anglia, a crezut ca si-a asigurat titlul de castigator dupa ce s-a luat la intrecere cu un amic, pentru a vedea care din ei rezista sa manance mai picant. Dupa ce a gatit chiar el sosul, folosind ardei iuti din gradina proprie, tanarul l-a mancat impreuna cu cumnatul. Cateva ore mai tarziu familia l-a gasit fara suflare in camera lui.

“S-au provocat unul pe celalalt sa gateasca cel mai picant sos. Andrew a mai mancat inainte sosuri thailandeze cu chili, dar nici unul nu a fost atat de picant ca cel facut din ardeii din gradina”, a declarat pentru “Daily Mail” sora lui Lee, Claire Chadbourne, de 29 de ani.

Culmea ironiei e ca ardeii respectivi fusesera crescuti chiar de tatal victimei, care a crezut ca ii face o bucurie. Dupa ce s-a intrecut cu Michael, fratele prietenei lui, Andrew Lee a acuzat dureri puternice de stomac si s-a dus sa se culce, acesta fiind ultimul moment cand familia l-a mai vazut in viata.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”