Aţi mânca aşa ceva?

Printre bunătăţile pe care ni le rezervă viitorul ar putea fi insectele, surse excelente de proteine. În condiţiile în care pământul face faţă cu greu provocărilor culinare din partea a miliarde de locuitori, micile vietăţi, înaripate sau nu, săltăreţe sau leneşe, ne-ar putea oferi nutrienţi de calitate dacă ne-am schimba puţin percepţia asupra hranei. Sau poate mai mult.
Aţi mânca aşa ceva?

Printre bunătăţile pe care ni le rezervă viitorul ar putea fi insectele, surse excelente de proteine.

În condiţiile în care pământul face faţă cu greu provocărilor culinare din partea a miliarde de locuitori, micile vietăţi, înaripate sau nu, săltăreţe sau leneşe, ne-ar putea oferi nutrienţi de calitate dacă ne-am schimba puţin percepţia asupra hranei. Sau poate mai mult.

Expertul american în design Mansour Ourasanah, care a trăit primii 16 ani din viaţă în Togo a conceput un deshidrator pentru lăcuste, mărturisind că insectele i-au fost sursă bună de hrană în vremuri grele.
La ora actuală, există peste 1.000 de specii de insecte comestibile.