Atenţie la durerile de spate!

Durerile de spate pot semnala existenţa unor probleme grave de sănătate care afectează musculatura, ligamentele, articulaţiile, oasele sau rinichii, fiind totodată şi principala cauză a incapacităţii de muncă la scară mondială şi cauza a o treime din cazurile de invaliditate.
  • Publicat:
Atenţie la durerile de spate!

Durerile de spate pot semnala existenţa unor probleme grave de sănătate care afectează musculatura, ligamentele, articulaţiile, oasele sau rinichii, fiind totodată şi principala cauză a incapacităţii de muncă la scară mondială şi cauza a o treime din cazurile de invaliditate, potrivit medicilor.

„În multe cazuri, senzaţiile neplăcute de la nivelul spatelui pot semnala existenţa unor problemele mai grave de sănătate care afectează musculatura, ligamentele, articulaţiile, oasele sau rinichii.

Comparând statisticile din 187 de ţări, cercetătorii americani şi australieni au constatat, recent, că aproape 10% din populaţia lumii, inclusiv copiii, suferă de lombalgii”, susţine medicul Ion Manea, directorul medical al unei clinici de profil, citat de Mediafax.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Nefericiţii la muncă sunt mai graşi
Nefericiţii la muncă sunt mai graşi
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”