Aniversare de succes pentru un brand cunoscut de bere

Romaqua Group sărbătoreşte în luna mai 5 ani de existenţă a brandului Albacher şi, totodată, aniversează 5 ani de la ridicarea celei mai moderne fabrici de bere din Europa - Fabrica de Bere Sebeş. Tehnologia germană de producţie şi îmbuteliere utilizată cumulează integral, pentru prima oară într-o fabrică, cele mai noi procese de producţie precum şi tehnologia cea mai avansată.
  • Publicat:
Aniversare de succes pentru un brand cunoscut de bere

Romaqua Group sărbătoreşte în luna mai 5 ani de existenţă a brandului Albacher şi, totodată, aniversează 5 ani de la ridicarea celei mai moderne fabrici de bere din Europa – Fabrica de Bere Sebeş.

Tehnologia germană de producţie şi îmbuteliere utilizată cumulează integral, pentru prima oară într-o fabrică, cele mai noi procese de producţie precum şi tehnologia cea mai avansată.

Mare parte din investiţiile derulate în cei 5 ani au fost în extinderea capacităţii de îmbuteliere la 60.000 de litri pe oră, dar şi în tehnologii “environmentally friendly”, pentru reducerea consumului de apă şi de energie electrică şi termică.

Berea Albacher este produsă exclusiv din ingrediente naturale, iar ambalajul OxyProof, inovaţie tehnologică ce include atât dopul cât şi materialul PET, garantează prospeţimea produsului pentru perioade mai îndelungate. Integritatea berii este asigurată prin guleraşul special aplicat pe gâtul sticlei.

Un alt aspect important legat de sănătatea consumatorilor îl reprezintă folia de protecţie din aluminiu aplicată pe doza de bere. Această protecţie este deosebit de importantă deoarece, conform articolelor apărute în presa internaţională şi preluate intens de presa din România, s-au înregistrat chiar decese din cauza bacteriei Leptospira care se găseşte pe capacele unor doze.

Studiile arată că un consum moderat de bere poate reduce nivelul de colesterol “rău” (LDL), scade riscul de infarct şi atac cerebral, ţine la distanţă diabetul, ajută la prevenirea apariţiei pietrelor la rinichi, creşte densitatea osoasă şi poate avea un efect protector în bolile neurodegenerative.


 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030