Angelina Jolie vrea o carieră în politică!

Angelina Jolie a vorbit despre căsătoria ei cu Brad Pitt şi posibilitatea de a-şi construi o carieră în politică într-un nou interviu acordat revistei Vanity Fair, care a publicat pe coperta celui mai recent număr al ei o fotografie cu celebra actriţă americană, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Angelina Jolie vrea o carieră în politică!

Angelina Jolie a vorbit despre căsătoria ei cu Brad Pitt şi posibilitatea de a-şi construi o carieră în politică într-un nou interviu acordat revistei Vanity Fair, care a publicat pe coperta celui mai recent număr al ei o fotografie cu celebra actriţă americană, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Vedeta hollywoodiană spune că şi-a descoperit un nou sens în viaţă graţie acţiunilor ei umanitare pe care le-a întreprins în ultimii ani. În prezent, Angelina Jolie spune că este „deschisă” în faţa ideii de a-şi transforma pasiunea pentru operele de caritate într-o carieră în domeniul politicii.

Actriţa americană, a cărei fotografie apare pe coperta numărului din luna decembrie al revistei Vanity Fair, a dezvăluit pentru această publicaţie faptul că statutul ei de vedetă de la Hollywood ar putea să o ajute să obţină o funcţie în politică.

„Atunci când lucrezi în domeniul umanitar, eşti conştient că politica trebuie avută în vedere. Deoarece, dacă vrei cu adevărat să contribui la o schimbare considerabilă a lumii, ai o anumită responsabilitate”, a declarat Angelina Jolie.

„Dar, vă spun cu sinceritate, nu ştiu în ce rol aş fi mai utilă – sunt conştientă de faptul că actoria este profesia mea, iar acest lucru ar putea însemna că o carieră în politică ar fi mai puţin posibilă”, a adăugat actriţa.

Pe lângă o carieră strălucită în actorie, Angelina Jolie s-a remarcat în ultimul deceniu şi prin numeroasele ei acţiuni umanitare întreprinse în lumea întreagă în calitate de ambasador al bunăvoinţei pentru ONU.

Întrebată de jurnaliştii de la Vanity Fair dacă intenţionează să îşi construiască o carieră în politică, vedeta americană a răspuns în felul următor: „Sunt deschisă în faţa acestei idei”.

Angelina Jolie a vorbit şi despre relaţia ei cu Brad Pitt, cu care s-a căsătorit în luna august.

„Căsătoria te face să te simţi diferit”, spune actriţa americană, potrivit căreia „este plăcut să fii soţie şi să ai un soţ”.

Cei doi actori americani s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii surpriză, organizată pe proprietatea lor din sudul Franţei, pe 23 august, iar jurămintele lor de credinţă au fost scrise de cei şase copii ai cuplului.

„Ei (copiii cuplului, n.r.) nu se aşteaptă ca noi doi să nu ne certăm niciodată, dar ne-au făcut să le promitem că, dacă o vom face vreodată, să ne cerem întotdeauna iertare după aceea. Ei ne-au întrebat: «Vă căsătoriţi?». Iar noi am răspuns: «Da, ne căsătorim!»”, a dezvăluit actriţa.

Angelina Jolie a devenit în ultimii ani tot mai interesată de regia de film şi, după debutul ei regizoral, lungmetrajul „In the Land of Blood and Honey”, care a fost nominalizat la Globul de Aur pentru cel mai bun film străin în 2012, se pregăteşte să lanseze în acest an cea de-a doua peliculă pe care a regizat-o, „Unbroken”, despre viaţa fostului campion olimpic la atletism devenit erou de război Louis Zamperini.

De asemenea, Angelina Jolie filmează în această perioadă cel de-al treilea lungmetraj pe care îl regizează, drama familială „By The Sea”, în care vedeta americană joacă alături de soţul ei, Brad Pitt. Pelicula are la bază un scenariu scris tot de Angelina Jolie.

Cei doi actori nu au mai jucat împreună de la filmul din 2005 „Mr. & Mrs. Smith”, care a obţinut încasări de peste 478 de milioane de dolari pe plan mondial.

Angelina Jolie are o relaţie de nouă ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith”, unde interpretează un cuplu de asasini profesionişti. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina”, au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”